Πρέβεζα: Είχε βάλει στόχο να κλέβει το ίδιο καφενείο


- Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, κλοπές που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο σε καφενείο στην πόλη της Πρέβεζας. 



Για τις κλοπές αυτές, συνελήφθη χθες (06-08-2015) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος μετά τα μεσάνυκτα της 05-08-2015, εισήλθε σε καφενείο στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και αλκοολούχα ποτά.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε επιπλέον ότι, ο δράστης κατά το τελευταίο εξάμηνο, είχε αφαιρέσει τμηματικά από το ίδιο κατάστημα, χρηματικά ποσά και αλκοολούχα ποτά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης