Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ-Δριμεία επίθεση Ζωής σε Τσακαλώτο-Φλαμπουράρη


-ΓΙΑ ΤΟ «ΖΩΗΣ ΘΕΛΟΝΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΡΟ'Ι'ΝΤ 

Σε υψηλούς τόνους και ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διεξάγεται η συζήτηση της συμφωνίας στη Βουλή. 



Συγκεκριμένα, σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον κοινοβουλετικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη να υπογραμμίζει ότι ο ισχυρισμός της προέδρου της βουλής ότι στοχοποιείται να δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στο σχόλιο Τσακαλώτου περί «Ζωής θέλοντος» σημείωσε ότι είναι λάθος ελληνικά, ενώ για τις δηλώσεις Φλαμπουράρη περί Φρόιντ είπε πως «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα και οι μυστικές υπηρεσίες, όλοι και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά ».

«Από την Τρίτη στοχοποιήσατε εμένα προσωπικά» ανέφερε. «Δεν εξηγήσατε για την προσωπική επίθεση που μου κάνατε και δεν εξηγήσατε τον αντιδημοκρατικό τρόπο που προωθείτε. Γιατί ξεκινήσατε αυτή την στοχοποίηση, πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την Πρόεδρο της Βουλής;».

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ-Δριμεία επίθεση Ζωής σε Τσακαλώτο-Φλαμπουράρη

Απαντώντας αμέσως μετά ο Νίκος Φίλης είπε ότι δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου ότι στοχοποιείται.

Σημειώνεται ότι το πρωί ο κ. Φλαμπουράρης είχε πει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι «ο Φρόιντ και ο Μαρξ έπρεπε να είχαν ουσιαστικό ρόλο για σοβαρότερη ανάλυση της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα κάνει αυτά πρέπει να λειτουργεί και να ανταποκρίνεται σε Βουλή των 300, όχι των 30, των 50 ή των 80 βουλευτών».

«Επί χρόνια υπερασπιζόμαστε τις δημοκρατικές διαδικασίες και διαφάνεια και αμφισβητείται τώρα η δημοκρατική μας ευαισθησία» υπογράμμισε.
«Προσέχει πολύ τους τύπους, μπορεί κάποιος με βάση τους τύπους να της δίνει δίκιο, αλλά η Βουλή έχει διαφορετική αντίληψη...» πρόσθεσε, διευκρίνισε όμως ότι «δεν βλέπω θετικά την πρόταση μομφής, θεωρώ ότι θα αναλογιστεί η ίδια και τις ευθύνες της με συμπεριφορά που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις πτέρυγες».

Την Τρίτη δε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα για το δάνειο και το πότε θα κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή, είχε απαντήσει λέγοντας:
«Δεν ξέρω εγώ αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος...».

 ethnos.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ