Συνελήφθη 3μελης ομάδα Αλβανών διαρρηκτών για κλοπές


- Προ της συλλήψεώς τους είχαν παραβιάσει καφενείο στη Βροντισμένη Πωγωνίου Ιωαννίνων. Επιπλέον, προέκυψε ότι οι δράστες ενέχονται σε διάρρηξη σπιτιού στην ίδια περιοχή 

Συνελήφθησαν, προχθές (12-08-2015) το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,... 



...τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30, 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

 Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες, προ της συλλήψεως τους, ενεργώντας από κοινού, είχαν εισέλθει σε καφενείο στη Βροντισμένη Ιωαννίνων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ ενώ νωρίτερα είχαν διαρρήξει σπίτι στην ίδια περιοχή χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων οι παραπάνω δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ