Από τις 27 Σεπτεμβρίου η 3η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας


Την 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας – Έκθεση Ενέργειας, Θέρμανσης και Κλιματισμού συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ – ΟΤΑ  μαζί με το  Επιμελητήριο Άρτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.



Οι προετοιμασίες της  φετινής έκθεσης άρχισαν μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας,  με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η αντίστοιχη περυσινή και θέτει υψηλούς στόχους τόσο ως προς τον αριθμό συμμετοχής εκθετών, όσο και ως προς την ποιότητα  των εκθεμάτων, αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες που κατά την διάρκεια της θα συναφθούν.

Κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να στηριχθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και  θα πρέπει να τονιστεί  ότι  τιμολογιακή πολιτική των συμμετεχόντων θα κυμανθεί  σε  αρκετά χαμηλά επίπεδα, κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό προσκαλούνται όλοι οι  επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή  στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας – Έκθεση Ενέργειας, Θέρμανσης και Κλιματισμού,  δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Πληροφορίες:
• Ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων: www.arta.gr
• Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία  Ο.Τ.Α :Τηλ: 26810-78840/Fax:26810-75425
• Διοργανώτρια  Εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» Οργάνωση Εκθέσεων: Τηλ: 26510-37114, 37119 /Κιν:6944107862

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ