Άρτα: Ανθρωποκυνηγητό για τον 19χρονο πιστολέρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας με σκοπό τον εντοπισμό του 19χρονου, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών, όταν πλησίασαν για έλεγχο στη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ανάμεσα στο δάσος.


Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Άρτας έχουν εξαπολύσει στην κυριολεξία ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ταυτότητα του νεαρού αλλοδαπού «πρόδωσαν» το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του είδη, τα οποία εγκατέλειψε στο σημείο της συμπλοκής στη δύσβατη δασική περιοχή «Βουλιανά» στο Κορφοβούνι Άρτας, όταν πυροβόλησε κατά των αστυνομικών τη στιγμή που προσέγγιζαν στην περιοχή και τράπηκε σε φυγή καταφέρνοντας να χαθεί μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Άρτας είχαν πάει στη δύσβατη περιοχή για να ελέγξουν πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για την ύπαρξη χασισοφυτείας, όταν δέχθηκαν τα πυρά στα οποία ανταπέδωσαν χωρίς να τραυματίσουν το δράστη. 

Στον χώρο βρέθηκαν και ξεριζώθηκαν 195 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 εκατοστών ως 2,55 μέτρων και κατασχέθηκαν διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και άλλος εξοπλισμός.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης