Παγκόσμια συμπαράσταση στο Twitter για την Ελλάδα


- Το hastag #thisisacoup(αυτό είναι πραξικόπημα) είναι το δεύτερο σε δημοτικότητα topic σε ολόκληρο τον πλανήτη 

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος φαίνεται πως είναι το ελληνικό ζήτημα σε όλο τον πλανήτη με το νέο hastag του twitter #thisisacoup(αυτό είναι πραξικόπημα) να βρίσκεται πρώτο στη λίστα των ευρωπαίων χρηστών.



Την αλληλεγγύη προς το λαό μας δείχνουν οι χρήστες από όλο τον κόσμο στην πιο  κρίσιμη νύχτα της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας.

Ολόκληρος ο πλανήτης, από την Ευρώπη έως τη Βόρεια και Νότια Αμερική, βρίσκεται στο πλευρό της χώρας μας με εκατομμύρια tweets, τα οποία στη μεγάλη πλειοψηφία τους καταφέρονται εναντίον των δανειστών και όλων όσων λαμβάνουν χώρα σήμερα στις Βρυξέλλες.

Το hastag #thisisacoup (σ.σ. «αυτό είναι ένα πραξικόπημα») είναι αυτή την στιγμή το δεύτερο σε δημοτικότητα θέμα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμη, είναι πρώτο στη χώρα μας και σε πολλές ευρωπαϊκές, με πιο χαρακτηριστική τη Γερμανία.

Όσο η νύχτα προχωρά, το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα και το εν λόγω hastag θα αποτελέσουν το γεγονός της ημέρας για την παγκόσμια κοινή γνώμη...

Άλλωστε μέχρι κι ο Πολ Κρούγκμαν στο άρθρο του ανέφερε την δημοτικότητα του εν λόγω hastag λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή η λίστα απαιτήσεων του Eurogroup είναι τρέλο. Το hashtag ThisIsACoup είναι ακριβές».

Ταυτόχρονα και ο αναλυτής Χιούγκο Ντίξον γράφει ότι «η δημοτικότητα του #thisisacoup σημαίνει ότι η Γερμανία και η Ευρωζώνη γενικότερα κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι του 'ποιος φταίει'»

 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ