Σκουληκαριά: Λιτά γιορτάσθηκαν τα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ


Λιτά, αλλά με ιδιαίτερη συγκίνηση και αξιοπρέπεια, γιορτάστηκαν τα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ, στην Σκουληκαριά, γενέτειρα του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης ! 

Με σεβασμό αλλά και με επίγνωση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πατρίδα, ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη Άρτας τίμησε τον ήρωα του ! (Φωτορεπορτάζ)





Τα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας , ο Αντιπεριφερειαρχης Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης, ως εκπρόσωπος του Περιφερειαρχη Ηπείρου, ο Βουλευτής της ΝΔ Γ. Στύλιος, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννουλης, Αντιπροσωπείες του Ελληνικού Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ! 


Επίσης παρέστησαν στην εκδήλωση ο Στρατηγός Σταμάτης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ηλίας Μπάκος! 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου, καθώς και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πρόεδροι Συλλόγων, Αδελφοτήτων και Ομοσπονδιών ! 


Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία Μαθητικών Αντιπροσωπειών από τα Σχολεία του Δήμου, μιας και τα σχολεία είναι κλειστά λόγω διακοπών ! 


Η παρουσία του κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 μ.μ., στη πλατεία της Σκουληκαριάς, παρά το λιτό της όλης διοργάνωσης ήταν ικανοποιητική ! 

Οι διοργανωτές ελπίζουν τις επόμενες χρονιές, οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αρχιστράτηγου Καραϊσκάκη, στην γενέτειρά του την Σκουληκαριά, στην Γενέτειρά του την Άρτα, στην Γενέτειρά του την Ήπειρο, με την στήριξη όλων και με την παρουσία όλων μας, να είναι αναβαθμισμένες όπως αξίζει σε έναν Εθνικό Ήρωα !

Δείτε άλλες φώτο

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης