"Δύο γάμοι και μία αρκούδα" στο Αράχθειο Θέατρο


Από τους υπευθύνους του Φεστιβάλ Αράχθειου Θεάτρου ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισθείσα για τις 8/08/2015 παράσταση "Η απολογία του Σωκράτη" ματαιώνεται και στη θέση της θα δοθεί η παράσταση "Δύο γάμοι και μία αρκούδα" του Α.Τσέχωφ από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας. 



Η Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία “Δυο γάμοι και μια ...Αρκούδα!!!” σε κείμενα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Άντον Τσέχοφ.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή κωμωδία, που μπορούν να πρακολουθήσουν όλες οι ηλικίες και να περάσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης, με τα όσα εκπληκτικά και κωμικά συμβαίνουν επί σκηνής.

Ο θεατής παρακολουθεί τα καμώματα μιας χήρας που ...πενθεί (!!!) τον άντρα της, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να αναζητπήσει μια νέα περιπέτεια, παρακολουθεί επίσης την ξεκαρδιστική πρόταση γάμου που επιχειρεί ένας νέος και συνεσταλμένος, αλλά που όμως πάνω από τον μεγάλο έρωτά του βάζει το ...σκυλί του (!!!) κι έρχεται σε σύγγκρουση με την κοπέλα που επιθυμεί να γίνει η γυναίκα του!

Ακόμη ο θεατής γελά με την ψυχή του παρακολουθώντας το τι συμβαίνει στην επέτειο μιας τράπεζας, όπου εκεί μια ηλικιωμένη γυναίκα έχοντας μπερδέψει τα πάντα (τόπο και χρόνο) διεκδικεί το μισθό του συζύγου της και δημιουργεί ατέλειωτες φασαρίες, συγχρόνως και απανωτά ξεκαρδιστικά επεισόδια.

Πρόκειται λοιπόν για μια κωμωδία, πρωτότυπα φτιαγμένη, με γρήγορο ρυθμό που προσφέρει γέλιο και χαρά, ενώ πρέπει να αναφερθούν και οι εξαιρετικές ερμηνείες των Αντώνη Μανωλόπουλου, Σωτηρίας Χρυσικοπούλου, Ντέμης Καρδιτσιώτη, Βασίλη Στάθη, Πόπης Πλαστήρα, Ανδρέα Ζυγογιάννη, Αντώνη Νικολάου, Μαρίνας Γουναροπούλου και Σάκη Παπανικολάου.

Η σκηνοθεσία είναι των Αντώνη Νικολάου και Ανδρέα Ζυγογιάννη.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης