"Οι νέοι μαζεύουν τα δικά τους και των άλλων σκουπίδια"


Σχόλιο στη σχετική ανάρτηση έκανε αναγνώστης μας τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου σ' ότι αφορά το θέμα Άγνωστοι βεβηλώνουν τον Άγιο Δημήτριο στην Άρτα

Το σχόλιό του ήδη έχει δημοσιευθεί, αλλά θεωρούμε ότι αξίζει μιας ξεχωριστής ανάρτησης γιατί πιστεύουμε ότι δίνει μια άλλη, αλλά και αξιοπρόσεκτη διάσταση, στην όλη υπόθεση που έχει ήδη δημιουργηθεί.




Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Αυτά που παρουσιάζονται από το "ρεπορτάζ"σαν ΒΕΒΗΛΩΣΗ είναι δύο μουτζούρες με σπρει που υπάρχουν στο πίσω μέρος του ναού, πάνω από 3-4 χρόνια.

Οι διάφορες παρέες νεολαίων που συχνάζουν στην πλατεία (επειδή περνάω πολύ συχνά), όταν αποχωρούν από το σημείο τους βλέπω να μαζεύουν τα δικά τους αλλά και πολλές φορές μαζί με τα δικά τους να μαζεύουν και τα σκουπίδια κάποιων ασυνείδητων ή επιπόλαιων δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω.

Διαβάζω στην ανακοίνωση της εκκλησίας πως ζητούν καλύτερη επίβλεψη κατά τις ώρες που "για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να βρίσκονται στο Ναό" από την δημοτική αρχή και την αστυνομία.

Εμείς δηλαδή που μένουμε στην γύρω περιοχή και δεν μπορούμε όλη νύχτα να κλείσουμε μάτι από τις μουσικές που παίζουν στην διαπασών τα κλαμπ και η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να περνάει και απλά να σταματάει η μουσική μέχρι να φύγει το περιπολικό και μετά πάλι τα ίδια όλη νύχτα νταπα ντούπα ?

Εμείς τι πρέπει να κάνουμε? σε ποιόν να απευθυνθούμε? και πώς να βρούμε το δίκιο μας? Άλλο ένα είναι πως τα σκουπίδια που γίνονται συνήθως γίνονται από τα μικρά παιδάκια και δεν κατηγορώ τα παιδιά αλλά τους γονείς και τους δασκάλους που πρέπει να μάθουν στα παιδιά να σέβονται τους δημόσιους χώρους. Κάποιοι γονείς μαζεύουν τα σκουπίδια που κάνουν τα παιδιά τους αλλά οι περισσότεροι όχι .

 Τέλος πάντων .νομίζω πως είναι υπερβολική η έκταση που παίρνει το θέμα και η εκκλησία θα μπορούσε να βάλει έναν κάδο όπως είχε παλιότερα δίπλα στον ναό και να τοιχοκολλήσει μια ανακοίνωση στην πόρτα του ναού που να καλεί τους πολίτες να σέβονται τον χώρο .

Αμέσως αστυνομίες και Αρχές να επιληφθούν τους επικίνδυνους κακοποιούς? για ηρεμήστε λίγο.Με τέτοιες νοοτροπίες διώχνετε τον κόσμο από την εκκλησία και μετά παραπονιέστε και από πάνω..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης