Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κολοβός


Συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Άρτας

Έχασε χθες την μάχη με την επάρατο νόσο, σε ηλικία 57 ετών, ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Κολοβός, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια, είχε αντιμετωπίσει «στα ίσα» την ασθένεια, αλλά στην τελική δεν τα κατάφερε. 




Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το gnomiartas.gr, ο Χρήστος Κολοβός ήταν "Ένας απ’ τους πιο δραστήριους αρτινούς και δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε, πως ήταν το σημείο αναφοράς, για την επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής, μιας και πάντα ήταν δίπλα στους επιχειρηματίες και ήταν τόσο ενημερωμένος, που έδινε την κατάλληλη απάντηση, χωρίς πολλές συζητήσεις και σκέψεις.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορούσε να απαντήσει και στα πιο δύσκολα ερωτήματα, που είχαν σχέση με την επιχειρηματικότητα, μιας και η αγωνία του, ήταν να δει στην περιοχή μας, να αναπτύσσονται σημαντικές επιχειρήσεις.

Το Συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Άρτας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Άρτας εκφράζουμε την άφατη οδύνη μας για τον αδόκητο χαμό ενός πολύτιμου φίλου, ενός εξαιρετικού συνεργάτη και ενός γενναίου ανθρώπου, που όλα αυτά τα χρόνια έδινε με περισσή αξιοπρέπεια και απαράμιλλο θάρρος τη μάχη για τη ζωή.

Ο Χρήστος Κολοβός, στον οποίο η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας οφείλει τόσα πολλά, έφυγε, αλλά το έργο του, όπως και το όραμά του παραμένουν ζωντανά, πυξίδα πορείας για όλους εμάς.
Αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο κι εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης