Άρτα: 14 Ιουλίου Rockin’ Arta Music Fest


Στη σκηνή του θερινού κινηματοθεάτρου ΟΡΦΕΑ

Το Rockin’ Arta Music Fest δημιουργήθηκε από την αγάπη δυο παιδιών για την Rock και Metal μουσική, τον Κώστα Σιώζο – ιδιοκτήτη του ‘OLD POST’ café bar αλλά και μπασίστα της rock and heavy μπάντας των ‘HERITAGE’ και τον Δημήτρη Μπόσμο – τηλεοπτικό παραγωγό της εκπομπής ‘RAILS OF MUSIC’ που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ART TV σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. 




Την πρώτη φορά έγινε μια προσπάθεια από μέρους μας ώστε να στηρίξουμε την τοπική σκηνή και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον ! Έτσι στο πρώτο φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε από όλους, συμμετείχαν οι Stoned Spirit, Ghostdance, Heritage και οι εκπληκτικοί Nightstalker!

Η δεύτερη φορά που πραγματοποιήθηκε το Rockin’ Arta Music Fest πάτησε σχεδόν στην ίδια συνταγή φιλοξενώντας τους Psycho Holiday, Godsleep, Heritage και τους Κορίνθιους 1000 Mods δικαιολογώντας απόλυτα τα πολύ καλά σχόλια που έχει αποσπάσει αυτή η μπάντα όλα αυτά τα χρόνια !!

Φέτος, το 3ο κατά σειρά Rockin’ Arta Music Fest ανεβαίνει επίπεδο και κάνει το βήμα παραπάνω όσο αφορά τη διοργάνωση και τις μπάντες που συμμετέχουν !

Στης 14 Ιουλίου, στη σκηνή του Ορφέα, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τους Hypnotic Nausea από το Αγρίνιο, οι οποίοι δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, τους Heritage για άλλη μια χρονιά φυσικά που συμμετέχουν ενεργά και βοηθούν έμπρακτα σε κάθε φεστιβάλ, τους εκπληκτικούς 3Fold Pain, οι οποίοι κάνουν άκρως επαγγελματική δουλειά τα τελευταία χρόνια και θεωρείται από τις ανερχόμενες μπάντες στο χώρο της Rock/Metal/Alternative σκηνής, τη νέα σχετικά μπάντα των SiXForNinE οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του Alternative Metal με τραγουδιστή τον Φώτη Benardo πασίγνωστο drummer ειδικά κατά την περίοδο που ήταν με τους Septic flesh !!

Και ,last but not least, o γνωστός σε όλους Gus G. κιθαρίστας του Ozzy Osbourne και δημιουργός της μπάντας των Firewind, με τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό συνοδευόμενος από τους - Mats Leven (vocals), Johan Nunez (drums), Strutter (bass) !!

Το Rockin’ Arta Music Fest, πλέον ανεβαίνει επίπεδο και σας περιμένει όλους στης 14 Ιουλίου, στον Ορφέα για μια αξέχαστη βραδιά! Gus G HERITAGE SiXforNinE 3Fold Pain Hypnotic Nausea

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 μ.μ. και το φεστιβάλ θα ξεκινήσει αυστηρά στις 7 μ.μ. Είσοδος 13 ευρώ (Προπώληση) & 15 ευρώ (Ταμείο)

Τα σημεία προπώλησης θα είναι στην Άρτα στα εξής σημεία :
Old Post Cafe (Κασσωπίτρας & Κωλέττη 6) 
Home Cinema DVD Club (Ελευθερίου Βενιζέλου & Αράχθου) 

Επίσης όποιος επιθυμεί εκτός Άρτας μπορεί να κάνει κράτηση στο τηλ. 2681100877 και να παραλάβει τα εισιτήρια στην είσοδο τη μέρα του live (η τιμή κράτησης είναι η ίδια με της προπώλησης).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης