Τα μπαρ των VIPs προσγειώνονται στη Μύκονο


«ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΖΕΤ ΣΕΤΕΡ 

Είναι γνωστό πως τα πάντα και κυρίως το χρήμα στη Μύκονο κινούνται με άλλους ρυθμούς σαν να επρόκειτο για άλλη χώρα. Το Νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους τοπ διεθνείς προορισμούς για τζετ σέτερ, αλλά και για κροίσους από την Ινδία και χώρες της Μέσης Ανατολής. 



Ειδικά οι τελευταίοι συγκροτούν την πανίσχυρη «πελατεία» που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές της Μυκόνου, προκαλώντας το επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών που σπεύδουν να επωφεληθούν.

Ετσι μετά τους μεγάλους οίκους μόδας, που απέκτησαν καταστήματα στη Μύκονο, γνωστά κλαμπ του εξωτερικού όπως το φημισμένο Buddha Bar του Παρισιού και το μοδάτο Bonbonniere του Λονδίνου (το τελευταίο μάλιστα διαθέτει και ευρύ πελατολόγιο από τον αραβικό κόσμο και όχι μόνο) κάνουν φέτος «απόβαση» στο νησί.

Στις 31 Μαΐου με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινιάστηκε το Buddha Bar στο ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό, ενώ αυτές τις ημέρες ο χώρος του κλαμπ Ode (η παλιά Αίγλη) ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το ξακουστό Bonbonniere Club, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο εκατομμυριούχος σελέμπριτι Τζο Φουρνιέ. Μάλιστα ο 32χρονος Βρετανός επιχειρηματίας έχει στην κατοχή του και άλλα επιτυχημένα κλαμπ σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως το Streaky Gin στο Λονδίνο και το Restaurant Hotel Chantelle στη Νέα Υόρκη.

Το Buddha Bar Beach στη Μύκονο θεωρείται το ωραιότερο από τα 15 Buddha Bar που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.
Το Buddha Bar Beach στη Μύκονο θεωρείται το ωραιότερο από τα 15 Buddha Bar που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Η Πάρις Χίλτον, στενή φίλη του Φουρνιέ, αναμένεται να είναι η γκεστ σταρ στην εναρκτήρια βραδιά. Την ανακοίνωση έκανε αυτοπροσώπως η κοσμική κληρονόμος στα social media. H 34χρονη Πάρις θα επισκεφτεί τη Μύκονο και το ολοκαίνουργιο Bonbonniere με την ιδιότητά της ως DJ και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στις 22 Ιουνίου θα βουλιάξει το νησί με τις μουσικές της επιλογές...

Ωστόσο, η άφιξή της ίσως καθυστερήσει λίγο αφού οι εργασίες στον χώρο συνεχίζονται. Η Πάρις δηλώνει χαρούμενη για το «επικό Opening του νέου κλαμπ Bonbonniere στη Μύκονο δίπλα στο κατάστημα Lοuis Vuitton και απέναντι από το Gucci», όπως η ίδια σημειώνει, ενώ ο Τζο Φουρνιέ προσθέτει πως «τo Bonbonniere Mykonos θα είναι το πιο ωραίο μαγαζί στην Ελλάδα».

To σκηνικό στη Μύκονο συμπληρώνουν δυο ακόμα λονδρέζικου στυλ κλαμπ, το Moni και το Toy Room (το τελευταίο διαθέτει επίσης κλαμπ σε Λονδίνο και Ντουμπάι), με αυστηρή πόρτα, VIP πελατεία, κυρίως από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, και άπειρες πανάκριβες σαμπάνιες κάθε βράδυ στα πόδια των πελατών τους.

Ο εκατομμυριούχος Τζο Φουρνιέ είναι ο ιδιοκτήτης του Bonbonniere Club στο Λονδίνο που σύντομα «προσγειώνεται» και στη Μύκονο.
Ο εκατομμυριούχος Τζο Φουρνιέ είναι ο ιδιοκτήτης του Bonbonniere Club στο Λονδίνο που σύντομα «προσγειώνεται» και στη Μύκονο.
 
Buddha Bar Beach

Ενας υψηλών προδιαγραφών χώρος έχει στηθεί στο ξενοδοχείο Santa Marina της Χριστιάννας Παπαγεωργίου. Μάλιστα για εκείνους που έχουν επισκεφτεί και τα δεκαπέντε Buddha Bar που λειτουργούν στον πλανήτη το συγκεκριμένο είναι και το καλύτερο. Αλλωστε είναι το μόνο παραθαλάσσιο Buddha Bar με ανοικτό ορίζοντα. Τη διακόσμησή του ανέλαβε η Συλβίνα Κροντηρά.

Οι  κυρίες Παπαγεωργίου και Κροντηρά έπεισαν τους ιδιοκτήτες του Buddha Bar ότι το νέο κλαμπ τους στη Μύκονο πρέπει ναι μεν να ακολουθεί τις βασικές αρχές της εταιρείας αλλά όμως να διαθέτει και κάτι από τον ελληνικό χαρακτήρα του νησιού. Και πράγματι το αποτέλεσμα τις δικαίωσε απόλυτα. Το Buddha Bar Beach προσφέρει το εκπληκτικό μενού του Buddha Bar ενώ στα ποτά και τα κοκτέιλ ο πήχης είναι επίσης ψηλά.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας με την Πάρις Χίλτον.
Ο Βρετανός επιχειρηματίας με την Πάρις Χίλτον.

Οσο για τη μουσική, και για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες στα decks θα βρίσκεται ο DJ του Buddha Βar του Ντουμπάι, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Από την πελατεία του δεν λείπουν και οι διασημότητες που το επισκέπτονται παντού. «Ερχονται απ' όλο τον κόσμο, γιατί προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης», προσθέτει άνθρωπος τους κλαμπ.
 
Bonbonniere Mykonos

Στο νησί «προσγειώνεται» ένα από τα πιο φημισμένα night clubs του Λονδίνου, το οποίο ξεχωρίζει και για τους διάσημους θαμώνες και τους γκεστ σταρ όπως οι Τζέιμι Φοξ, Πάρις Χίλτον, ο ράπερ Snoop Dogg, η τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ κ.ά.

Ο Φρανκ Φορτέτ, δεξί χέρι των ιδρυτών του Buddha Bar, και η Χριστιάννα Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτρια του Santa Marina όπου φιλοξενείται το Buddha Bar Beach.
Ο Φρανκ Φορτέτ, δεξί χέρι των ιδρυτών του Buddha Bar, και η Χριστιάννα Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτρια του Santa Marina όπου φιλοξενείται το Buddha Bar Beach.

Το Bonbonniere στο Λονδίνο είναι ένας μοναδικός χώρος, που αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κατάστημα με γλυκά, ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτισμού, ενώ ο DJ έχει στην κυριολεξία τοποθετηθεί μέσα ένα αβγό Φαμπερζέ... Ο ιδιοκτήτης του απίθανου αυτού κλαμπ, Τζο Φουρνιέ, έπειτα από μια καριέρα μπασκετμπολίστα, πέρσοναλ τρέινερ της Μαντόνα και της Γκουίνεθ Πάλτροoυ, αλλά και ιδιοκτήτη γυμναστηρίων, «έκανε την τύχη του» όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το κλάμπινγκ σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Κυανή Ακτή. Πέρυσι το Bonbonniere είχε φιλοξενηθεί σε χώρους γνωστών κλαμπ στην Ιμπιζα, στις Κάνες και στο Σεν Τροπέ διοργανώνοντας πάρτι για την πελατεία του.

Από το επιχειρηματικό μυαλό του Φουρνιέ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Μύκονος, η οποία συγκεντρώνει και την αφρόκρεμα της Μέσης Ανατολής, που αποτελεί για εκείνον ιδανικό τάργκετ γκρουπ.

Δεν είναι τυχαίο ότι το δεξί του χέρι είναι ιρανικής καταγωγής, «άνθρωπος με μεγάλη ατζέντα γεμάτη ονόματα πάμπλουτων πελατών του αραβικού κόσμου», όπως υποστηρίζουν πηγές της Μυκόνου. Οσοι τον γνωρίζουν αναμένουν απίστευτα πάρτι, ενώ περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν το ύφος της διακόσμησης του μυκονιάτικου κλαμπ. Και το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα στην αρχή του...

Μάγδα Λιβέρη
magdaliveri@yahoo.gr

 ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ