ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία...


- Μήνυμα του Δημάρχου Περικλή Μίγδου

Δεν τα κατάφερε χθες το απόγευμα, η ομάδα των Ραδοβυζίων ΑΕ Καραϊσκάκης, στο όνειρο για την άνοδό της στη Β' Εθνική.



Πίκρα και απογοήτευση από τους φιλάθλους που στάθηκαν στην ομάδα αλλά αυτή δεν τους χάρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο, κλωτσώντας τη χρυσή ευκαιρία

Η ομάδα του Καραϊσκάκη, φιλοξένησε τα Τρίκαλα τα οποία πανηγύρισαν τον τίτλο του πρωταθλητή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας, με τη νίκη που πήραν και με σκορ 2-1.

Η ομάδα των Τρικάλων κατάφερε να προηγηθεί με 0-2, με τους Τέλλο και Σαχινίδη να πετυχαίνουν τα γκολ στο 26' και 67' αντίστοιχα, ενώ το μόνο που κατάφερε η αρτινή ομάδα ήταν να μειώσει στο 84' με τον Στάνσετιτς.

Στον αντίποδα, η παρουσία πάνω από 1500 φιλάθλων της Άρτας που δημιούργησαν πολύ καλή και κοσμιότατη  ατμόσφαιρα στον κρίσιμο αυτό αγώνα, δε στάθηκε αρκετή για να «ξυπνήσει» τους παίκτες της αρτινής ομάδας και να αναλογιστούν ότι τέτοιες ευκαιρίες δίνονται μια φορά ….στα τριάντα χρόνια...

Σημειώνουμε ότι με ισοπαλία ή νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης, η ομάδα των Ραδοβυζίων θα ανέβαινε στη Β' Εθνική.

Το μήνυμα του Δημάρχου 

Μετά την λήξη του χθεσινού άτυχου αγώνα ο Δήμαρχος κ. Περικλής Μίγδος δημοσιοποίησε το παρακάτω μήνυμα:

"Φίλοι της Α. Ε. ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗ , φίλοι του ποδοσφαίρου , φίλοι του αθλητισμού , φίλοι του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗ . Όλοι εμείς , όλοι εσείς που αγαπάμε την ομάδα μας που αγαπάμε τους παίκτες που αγαπάμε τον τόπο μας , το νομό μας ας νιώθουμε υπερήφανοι για την μεγάλη προσπάθεια αυτής της Ομάδας , αυτών των Παιδιών , αυτής της Διοίκησης αυτών των Φιλάθλων ! 

Στις δυσκολίες του σήμερα η Α. Ε. ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗ δείχνει το δρόμο του αγώνα , τον δρόμο της προσπάθειας , τον δρόμο της αλληλεγγύης . Μπορεί να μην φτάσαμε στον προορισμό αλλά είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις ! 

Θέλω να συγχαρώ πρώτα τους Ποδοσφαιριστές και μετά Προπονητικό τιμ , Διοίκηση και όποιον άλλον έβαλε το δικό του λιθαράκι για την δημιουργία αυτού του στολιδιού ! 

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους της Άρτας που αγκάλιασαν αυτή την Ομάδα και αγώνα αγώνα μαζί με τους ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν σε αυτή την μαγική ποδοσφαιρική διαδρομή ! 

Έτοιμοι για νέες διαδρομές !!! Μπράβο παιδιά !!!

Με τιμή / Περικλής Μίγδος

Πηγή του αθλητικού ρεπορτάζ orangenews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ