Ξηλώστε ΤΩΡΑ τις κάμερες στο Δημαρχείο…


Σχόλιο - παρέμβαση 

Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έρθει η στιγμή στη μικρή μας πόλη, την Άρτα, να εκδηλωθεί μια τέτοιου είδους… φασίζουσα νοοτροπία.  Μια νοοτροπία την οποία έβγαλε στη φόρα, όπως είναι γνωστό, η Δημοτική Σύμβουλος Βίκυ Βασιλάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.




Κι’ όμως συνέβη κι αυτό… «Διεστραμμένος», πως αλλιώς να τον αποκαλέσεις, εγκέφαλος σκέφθηκε ότι το σπίτι του Δήμου κινδυνεύει από τους Δημότες του !!

 Έτσι, χωρίς ντροπή, γράφοντας στα παλαιά του υποδήματα, τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες των πολιτών και όχι μόνο, τοποθέτησε κάμερες στο Δημαρχείο για να τους παρακολουθεί!!

Όχι, δεν περιμέναμε αυτές τις πρακτικές, από μια νέα δημοτική αρχή, η οποία απαρτίζεται από νέους ανθρώπους. Κρίμα. Γιατί αν κάποιοι νομίζουν ότι το Δημαρχείο είναι ένας χώρος εργοταξίου, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το Δημαρχείο είναι η έδρα της πρωτοβάθμιας Δημοκρατίας μας και ως τέτοια πρέπει όλοι μας να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Αν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη, λυπούμαστε που το σημειώνουμε, δεν έχουν θέση σ’ αυτή τη λειτουργία του πρωτοβάθμιου αυτού οργάνου.

Έτσι, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη, οι κάμερες παρακολούθησης που στήθηκαν στο Δημαρχείο να ξηλωθούν άμεσα. Δεν κινδυνεύει ο Δήμαρχος, το Δημ. Συμβούλιο και οι υπάλληλοι από τους Δημότες.

Αν από κάτι κινδυνεύουν είναι η ανυπαρξία, σε επίπεδο παραγωγής πολιτικής σκέψης για την επίλυση κάποιων χρόνιων, αλλά και σημερινών,  προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τοπική μας κοινωνία...

Νίκος Κοντογιώργος

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Σχόλια

  1. Η κάμερες ασφάλειας και γενικά τα σύστημα ασφάλειας δεν υπάρχουν για να φοβίζουν κανέναν εκτός και αν έχει κάποιος να κρύψει κάτι και αυτός τότε φοβάται τα συστήματα ασφάλειας μας προστατεύουν και μας παρέχουν ασφάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης