Σήμανση αξιοθέατων και μνημείων σε Άρτα και Πρέβεζα


Στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για τη σήμανση αξιοθέατων και μνημείων στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας και Πρέβεζας προχωρά η περιφέρεια Ηπείρου. 

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου, ενώ το έργο αναμένετε να ολοκληρωθεί τέλος Οκτωβρίου.




Σκοπός του έργου είναι η ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει τη δημιουργία και εγκατάσταση πολυθεματικών πινακίδων σήμανσης αρχαιολογικών χώρων και τοποθεσιών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στις περιοχές.

Ειδικότερα θα κατασκευαστούν και θα εγκατασταθούν σε χώρους σημαντικής προσβασιμότητας ,πινακίδες σήμανσης τύπου χάρτη απλής όψης, που θα περιλαμβάνουν πληροφορίες αποστάσεων και σημείων ενδιαφέροντος. Όλα τα κείμενα και οι σημάνσεις θα είναι στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Οι πινακίδες θα περιλαμβάνουν όλους τους οδικούς άξονες, χιλιομετρικές αποστάσεις από κάθε προορισμό στον επόμενο, το γεωγραφικό ανάγλυφο, τη σήμανση όλων των αρχαιολογικών χώρων και χώρων φυσικού κάλλους ίδιο με τον χρωματισμό των πινακίδων πρόσβασης.

Ακόμα λιμάνια, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, δάση, μνημεία με σύμβολα απεικόνισης, κάμπινγκ, αναγνωρισμένα μονοπάτια και ειδικές διαδρομές, νοσοκομεία κλπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης