Η κοίτη του ποταμού Αράχθου...έγινε πλέον σίριαλ !!


- Συσκέψεις επί συσκέψεων χωρίς απόφαση... με νέα σύσκεψη στις 15 Ιουνίου !!

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων, πριν ένα μήνα περίπου στο Δημαρχείο Άρτας, για την επίλυση του θέματος της οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού Αράχθου, πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη την Τετάρτη το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για το συγκεκριμένο θέμα. 




Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Γιαννούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αρταίων κ. Καραγεώργος, ο πρώην Βουλευτής Άρτας κ. Γκόκας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υδάτων κ. Τσιπέλης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου κ. Παπαβρανούσης, και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αρταίων, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να συναποφασίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε έναν κοινό βηματισμό, μια κοινή πορεία ενεργειών, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουν από τα αρμόδια Υπουργεία τα κατάλληλα έργα για την επίλυση του προβλήματος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανακοινώθηκε νέα πρόταση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου, η οποία ζητήθηκε να γίνει αποδεκτή από τους φορείς της Άρτας και να προχωρήσουν με βάση αυτή.

Ωστόσο, η νέα πρόταση προκάλεσε προβληματισμό και πολλά ερωτήματα στους δύο Δημάρχους και τους εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, και γι’ αυτό αποφασίστηκε να σταλεί η νέα πρόταση από το ΤΕΕ στους δύο πεδινούς Δήμους για να μπορέσουν να διατυπώσουν γραπτώς τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους.

Αφού οι Δήμαρχοι απαντήσουν επί της προτάσεως αυτής, νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, των Δήμων Αρταίων και Νικολάου Σκουφά, με τους Βουλευτές του Νομού, ώστε να ενημερωθούν επί του θέματος αναλυτικά για να προχωρήσουν οι από κοινού διεκδικήσεις στα αρμόδια Υπουργεία.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης