Από αύριο μέχρι Δευτέρα πρωί κλειστή η Παλιοβούνα


-Ολόκληρη η σχετική απόφαση -Από Μακρυνεία η παράκαμψη

 Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,... 




...λόγω του μεγάλου κινδύνου ατυχήματος κατά την εκτέλεση άμεσων εργασιών στερέωσης βράχου (περιοχή Κλόκοβας), με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (09/05/2015) και από ώρα 08:00 έως και την Δευτέρα (11/05/2015) και ώρα 06:00 στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από την χιλιομετρική θέση 5+000 έως 11+000:

 · Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων μεικτού βάρους. ·

- Η κυκλοφορία των οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ως άνω σημείο και για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, διακόπτεται και θα δίνεται εκ περιτροπής ανά δύο ώρες κατόπιν συνεννόησης της ανάδοχου εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου.

 · Η κυκλοφορία των οχημάτων μεικτού βάρους κάτω των 3,5 τόνων θα εκτρέπεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και των τοποθετημένων πινακίδων οδικής σήμανσης ως κάτωθι:

Από το 1ο χιλιόμετρο της Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων δια μέσω της Ε.Ο. Αντιρρίου-Λιδορικίου, Επαρχιακής Οδού Ναυπάκτου – Θέρμου, Γέφυρας Μπανιά, Δ.Κ. Μακρυνούς, Γαβαλούς, Παπαδάτων και 58ου χλμ Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (κόμβος Συκιάς) και αντίστροφα.

· Επιπλέον απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων εκατέρωθεν και επί της κεντρικής οδού στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ματαράγκας, Γαβαλούς και Παπαδάτων.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 agriniopress.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ