Άρτα: Μια δωρεά... άλλαξε την εικόνα του Νοσοκομείου !!


-Μετά από 18 χρόνια αντικαταστάθηκαν καρέκλες και κουρτίνες στο Νοσοκομείο 
-Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο

Θερμές ευχαριστίες προς τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, μετέφερε ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο Άρτας, για την δωρεά σε 350 καινούριες καρέκλες για όλους τους θαλάμους των κλινικών του Νοσοκομείου Άρτας και τους υπόλοιπους χώρους καθώς επίσης για την παράλληλη δωρεά σε κουρτίνες για όλο το νοσηλευτικό ίδρυμα. 




Το νοσοκομείο Άρτας από την έναρξη λειτουργίας του προ 18 χρόνια ουδέποτε είχε προβεί σε αντικατάσταση αυτών των υλικών και η φθορά από τη χρήση ήταν εμφανείς σε όλα τα επίπεδα.

Οι καρέκλες όσες δεν είχαν καταστραφεί ολοσχερώς παρουσίαζαν μεγάλες φθορές, ενώ οι κουρτίνες από τη χρήση τόσων ετών επίσης. Το τελευταίο διάστημα ειδικά τα καθίσματα στους θαλάμους δεν επαρκούσαν πια για τους συνοδούς, οπότε αρκετοί αναγκάζονταν να φέρνουν καρέκλες από το σπίτι.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε αίτημα προς τον εφοπλιστή, ο οποίος έχει αντίστοιχα ανταποκριθεί με μεγάλες δωρεές στο Σύστημα Υγείας γενικότερα ακόμη και ολόκληρες μονάδες (ΜΕΘ, Καρδιολογική κλπ, σε άλλα νοσοκομεία), καταγράφοντας μια ευαισθησία στον τομέα της παροχής υγείας.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και με αξιολόγηση των καλύτερων ποιοτικά υλικών δόθηκε η παραγγελία για τα μέτρα σε κουρτίνες για όλο το νοσοκομείο προκειμένου να παραδοθούν έτοιμες ραμμένες για κάθε χώρο του νοσοκομείου. Επίσης έγινε σχετική παραγγελία σε 350 καρέκλες και όλο το υλικό προ ημερών παραδόθηκε για τοποθέτηση στο νοσοκομείο Άρτας.

Οι καρέκλες έχουν πάρει τη θέση τους σε όλους τους θαλάμους και όσες πλέον δεν ήταν κατάλληλες για χρήση λόγω φθοράς συγκεντρώνονται τμηματικά στο υπόγειο απ' όπου απομακρύνονται για ανακύκλωση

Οι κουρτίνες έχουν αρχίσει να τοποθετούνται σε όλο το νοσοκομείο, αλλά η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα οπότε μένουν πολλές ακόμη ώστε να παρουσιάζει ολοκληρωμένη την εικόνα της ανανέωσης όλο το κτίριο.

 Στην Παιδιατρική Κλινική ωστόσο δόθηκε προτεραιότητα για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το ήδη προσεγμένο περιβάλλον που φιλοξενεί παιδιά.

Μάλιστα για το χώρο αυτό η δωρεά έγινε με δυο διαφορετικά χρώματα γαλάζιο και πράσινο.

Και τα δυο φωτεινά χρώματα εναλλάσσονται στα δωμάτια φιλοξενίας ασθενών και στους υπόλοιπους χώρους δίνοντας μια πιο ευχάριστη αίσθηση.

 Το αποτέλεσμα από την τοποθέτηση των υλικών της δωρεάς είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο συνεργάτης του κ. Μαρτίνου, Γιώργος Παγώνης όταν επισκέφθηκε το χώρο του νοσοκομείου Άρτας, όπου από τη διοίκηση μεταφέρθηκαν οι ευχαριστίες προς τον κ. Μαρτίνο για την ανταπόκριση του στο αίτημα του Δ.Σ., ενώ του παραδόθηκε και τιμητική πλακέτα με την ιστορική γέφυρα Άρτας ως το ελάχιστο ευχαριστώ της διοίκησης.

ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
 .ixotisartas.gr

ΣΗΜ Α/ΤΖ:  Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, κατάγεται από την Αρκαδία και ανήκει στους κορυφαίους εφοπλιστές του κόσμου με έναν στόλο που ξεπερνά τα 34 δεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία. Μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του διαθέτουν έναν από τους μεγαλύτερους στόλους καραβιών στο κόσμο, που ξεπερνούν τα 100...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ