Μήνυμα Β. Τσίρκα σχετικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις


Οι πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, σηματοδοτούν για τους μαθητές και τις μαθήτριες το τέλος μια μακράς και επίπονης διαδρομής και την αρχή μιας νέας πορείας προς το μέλλον.



Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, στις οποίες μας οδήγησαν οι αδιέξοδες πολιτικές των τελευταίων ετών, οι μαθητές κατάφεραν μέσα από τη διαρκή τους προσπάθεια αλλά και τη στήριξη από τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, να ολοκληρώσουν την προετοιμασία για τις εξετάσεις αυτές.

Σε όλους τους υποψηφίους πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν ούτε τη μοναδική, ούτε την τελευταία τους ευκαιρία.

Το μέλλον των σημερινών νέων και οι απεριόριστες δυνατότητές τους δεν κρίνονται αποκλειστικά από την έκβαση των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη τους νέους αυτούς, τις προοδευτικές τους ιδέες και τη δύναμή τους.

Σε αυτούς αντικατοπτρίζεται η ελπίδα όλων μας για το μέλλον. Χρέος δικό μας είναι να τους δώσουμε μια νέα προοπτική, αλλάζοντας πρώτα τη ρότα της χώρας μας.

Ο δικός μας αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα και την έξοδο από την κρίση είναι πρώτα και κύρια αγώνας για να έχουν μέλλον οι επόμενες γενιές.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθεια όλων των μαθητών και μαθητριών και στις οικογένειές τους.

 Βασίλης Τσίρκας Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ