Η Σκάρα στέλνει δωρεάν οικογένεια στα Τζουμέρκα !!


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο εστιατόριο "ΜΠΑΧΑΡΙ"στη Βλαχέρνα, η κλήρωση του τυχερού της προσφοράς μας, για δωρεάν διαμονή ενός τριημέρου (δύο διανυκτερεύσεις) στις Αγροτουριστικές τουριστικές εγκαταστάσεις "ΘΕΑΣΙΣ" στα Τζουμέρκα.



Την κλήρωση όπως είναι γνωστό, έκανε η καταξιωμένη αθλήτρια χ/μ Βάσω Σκάρα, η οποία ανέδειξε τον τυχερό -από 123 συμμετέχοντες- και είναι ο κ. Απόστολος Κολοβός. 

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο 34 χρόνων από την Μεγαλόχαρη Άρτας, ο οποίος, απ' ότι μας πληροφόρησε, αυτή η επιτυχία έδωσε μεγάλη χαρά στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στα δύο μικρά παιδιά του, τα οποία ήδη... "οργανώνουν και κάνουν τα όνειρα της διαμονής τους..." !!

Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι ο τυχερός της προσφοράς μας, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά αυτή την περιοχή των Τζουμέρκων, μιας και όπως προαναφέραμε είναι από την περιοχή των Ραδοβυζίων και ιδιαίτερα από την Μεγαλόχαρη.

Ο τυχερός ήθελε πάρα πολύ να επισκεφθεί την περιοχή των βορείων Τζουμέρκων και ιδιαίτερα όπως μας τόνισε τα σπιτάκια της "Θέασις", τα οποία του έκαναν "ιδιαίτερη εντύπωση", από φωτογραφίες που είχε δει σε διάφορα ιστολόγια....

Παράλληλα, όπως είχαμε ανακοινώσει, χθες κάναμε επίσης κλήρωση και για έναν αναπληρωματικό νικητή. Έτσι, δια χειρός Παναγιώτη Μάνθα, ο οποίος παρευρίσκονταν στη διαδικασία της κλήρωσις, αναδείχθηκε η κα Αρχοντούλα Μήτσιου, ως αναπληρωματική νικήτρια.

Τέλος, για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους δήλωσαν με mail συμμετοχή σ' αυτήν την πρωτοπόρα προσφορά μας και επίσης ευχαριστούμε θερμά τους 2.200 περίπου αναγνώστες μας, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της google.gr το "άνοιξαν" και ενημερώθηκαν σχετικά.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα αυτή η πρωτοπόρα προσφορά μας, να βρει μιμητές και να συνεχιστεί, ώστε σιγά - σιγά τα πανέμορφα Τζουμέρκα να βρουν το δρόμο τους στη ζητούμενη τουριστική τους καταξίωση...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Δείτε Εικονική Περιήγηση των Αγροτουριστικών κατοικιών ΘΕΑΣΙΣ 

 Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ  και ΕΔΩ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης