Δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό Ηπειρωτικό καλάθι !!


- Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας Βασίλης Ψαθάς, είχε τον συντονισμό της όλης ενέργειας

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου παρουσιάζονται τα ηπειρωτικά προϊόντα και συνάμα μέσω αυτής μπορούν να διατεθούν στην αγορά, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας που οργάνωση η Περιφέρεια Ηπείρου.



Η ιδέα ξεκίνησε σχεδόν τυχαία και μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια πήρε σάρκα κι οστά, αποτελώντας ουσιαστικά τη συνέχεια του Ηπειρωτικού Καλαθιού που έχει δημιουργηθεί.

Ήδη στην πλατφόρμα βρήκαν τη θέση τους πενήντα περίπου προϊόντα τα οποία στην ουσία αποτελούν το «ηλεκτρονικό Ηπειρωτικό καλάθι». 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, που είχε τον συντονισμό της όλης ενέργειας τόνισε ότι πρόκειται για μία ενέργεια που θα εξελίσσεται κι απαιτεί τη συνεργασία όλων. 

Το κόστος για τους παραγωγούς που μετέχουν είναι μηδενικό και όπως υπογράμμισε ο κ. Ψαθάς, ο επόμενος στόχος είναι τα πιστοποιηθούν τα προϊόντα της Ηπείρου και να αποκτήσουν «σήμα».

Στις εργασίες της ημερίδας μίλησε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος τόνισε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα δίνει στον κάθε παραγωγό τη δυνατότητα να βγει στην αγορά και να διαθέσει τα προϊόντα του είτε λιανικά, είτε χονδρικά.

 epiruspost.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ