Άρχισε να γράφεται το κείμενο της συμφωνίας


- Στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση 

Σε χαρτί έχει αρχίσει να αποτυπώνεται το κείμενο της συμφωνίας στο Brussels Group σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, που επισήμανε ότι γράφονται ήδη τα σημεία εκείνα όπου έχει καταγραφεί σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών. 
 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Star, κυβερνητικό στέλεχος άφησε να εννοηθεί ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια αποτυπώνονται σε ένα νομικό κείμενο που θα αποτελέσει το πλαίσιο της συμφωνίας.

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα υπάρξει τελική συμφωνία, ενώ η ίδια πηγή ανέφερε ότι η συμφωνία στην τελική της μορφή πρέπει να είναι ενιαία, αλλιώς δεν θα είναι βιώσιμη.

Την ίδια στιγμή, αξιωματούχος προσκείμενος στις διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο και θα ξεκινήσουν εκ νέου τη Δευτέρα, χαρακτήρισε μιλώντας στο Mega ως «πολύ θετικό» το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για το τί δίνουν οι δανειστές και όχι μόνο για το τί πρέπει να δώσει η Αθήνα.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι υπάρχουν ευήκοα ώτα στη ρύθμιση του χρέους, στην ενιαία λύση που απαιτεί η Αθήνα και σε ένα ισχυρό επενδυτικό πακέτο.

newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης