Εμπορία οργάνων πίσω από την Άννυ;


- Έρευνες και για παιδοφιλία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις.



Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας καταγγέλλει στοιχεία που συνδέουν την υπόθεση με οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Μάλιστα οι αρχές επιχειρούν να λύσουν το γρίφο της επίσκεψης του ζευγαριού στη Βουλγαρία, καθώς και αν εστάλη κάποιο δέμα στη γειτονική χώρα από τον πατέρα της μικρής μετά την εξαφάνισή της.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης.

«Άλλαξε μόνο ένα σημείο σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ. Δεν έχει αλλάξει την κατάθεσή του», είπε ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν κουμπώνουν με το θέμα της ανθρωποκτονίας», επεσήμανε.

Ο ίδιος είπε ότι δεν βλέπει να υπάρχουν στοιχεία για εμπόριο οργάνων ενώ πρόσθεσε: «Μέσα στην οικογένεια αυτή υπήρχε τοξικότητα και παθολογία. Ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ενός παιδιού».

 Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του «πατέρα» της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος, ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη.

Ο ψυχίατρος, αμέσως μετά την ομολογία του δράστη και τα όσα φρικιαστικά ανέφερε και μάλιστα με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους Αστυνομικούς ανακριτές, εξέφρασε ένα σοβαρό ερώτημα και παράλληλα μια επιστημονική διαπίστωση.

Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος είναι πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για τοn τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου: «Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου».

Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών.

 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης