Ασφαλτοστρώθηκε ο "τυφλός" δρόμος Πλατανούσας – Μονολιθίου


Κείμενο του Κώστα Μπατσή

 Επιτέλους, ύστερα από πολλά χρόνια, πάμπολλες παραστάσεις, διαβήματα και διαμαρτυρίες ασφαλτοστρώθηκαν μέρη της 47ης Επαρχιακής Οδού στο τμήμα της μεταξύ Πλατανούσας – Μονολιθίου. 



Τα χρόνια προβλήματα στο τμήμα από, το ονομαζόμενο και «τυφλό», έμενε άλυτο επειδή ούτε η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ούτε αυτή την Ιωαννίνων αναλάμβανε την ευθύνη συντήρησής του, γιατί της μεν πρώτης η αρμοδιότητα σταματούσε στη Δαφνωτή, της δε δεύτερης στη στροφή που οδηγεί στο γεφύρι της Πλάκας.

Έτσι «τυφλό» και παραμελημένο χρόνο με το χρόνο η κατάσταση στο τμήμα αυτό χειροτέρευε εγκυμονώντας κινδύνους για οχήματα και επιβαίνοντες.

 Μετά από επίμονες ενέργειες και προσπάθειες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου κ. Δ. Τσιλογιάννη καρποφόρησαν και με προσωπική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ Καχριμάνη.

Ο συγχωριανός μας Αλέξης Αθανασίου Λέφας με το συνεργείο του που πήρε το έργο από την Περιφέρεια Ηπείρου, ξεκίνησε στις 16 Μαΐου την αποκατάσταση του οδοστρώματος με ασφαλτόστρωση στα επικίνδυνα σημεία, ικανοποιώντας τοιουτοτρόπως ένα πάγιο και χρονίζον αίτημα τόσο των κατοίκων Πλατανούσας – Μονολιθίου, όσο και των όμορων χωριών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης