Στην Άρτα τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey


-Θα ξαναέρθουν και άλλοι τουρίστες με το ίδιο κρουαζιερόπλοιο στις 12 Ιουλίου

Στο Λιμάνι της Πρέβεζας "έδεσε" για δεύτερη φορά χθες το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey, το οποίο μεταφέρει 276 επιβάτες -στην πλειοψηφία τους Βρετανοί, αλλά και ορισμένοι Αυστραλοί, Αμερικάνοι και Καναδοί- ενώ το πλήρωμα ανέρχεται σε 168 άτομα. 



Στην κρουαζιέρα με ονομασία «Η Ιερή πόλη του Βυζαντίου», το Aegean Odyssey ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε διαδοχικά σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτμο, Αθήνα, Γύθειο και Πρέβεζα.

Το απόγευμα της Δευτέρας το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του σε Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Ραβένα για να φτάσει τελικά στη Βενετία, που είναι και ο τελικός προορισμός του.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες μεταφέρθηκαν οδικώς στην Άρτα για να δουν τις εκκλησίες του 14ου αιώνα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν στην Πρέβεζα, επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στα στενά της Πρέβεζας.

Σε επόμενη κρουαζιέρα με ονομασία «Ο Θεός δημιούργησε τα Νησιά Κορνάτι (Κροατία), το πλοίο θα «δέσει» και πάλι στην Πρέβεζα στις 12 Ιουλίου (και πάλι περιλαμβάνεται εκδρομή στην Άρτα), ενώ σε άλλη κρουαζιέρα με ονομασία «Μεγάλο ταξίδι στους κλασσικούς πολιτισμούς» θα βρεθεί στο λιμάνι της Πρέβεζας στις 22 Αυγούστου.

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης