Συνελήφθη ο πατέρας για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ


ΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ 

Στη σύλληψη του 27χρονου φερόμενου ως βιολογικού πατέρα της 4χρονης Άννυ προχώρησε η ΕΛΑΣ, έχοντας εκδοθεί ένταλμα για ανθρωποκτονία που εξέδωσε ο ανακριτή.



Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι εκείνος που σκότωσε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Την ίδια ώρα οι Αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος σε ένα από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το σπίτι του δράστη, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

Στη σύλληψη του πατέρα οδήγησαν και σημαντικά στοιχεία από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι πήγε με τον συμπατριώτη του στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού.

Από την έρευνα αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, που πήγαν στη Βουλγαρία και την κατάθεση που έδωσε στη συνέχεια όταν τον έφεραν στην Ελλάδα, προκύπτουν στοιχεία για το κορίτσι, που άφησαν εμβρόντητους τους αστυνομικούς...

Σύμφωνα με την κατάθεση του Βούλγαρου μάρτυρα, ο πατέρας της Άννυ πολλές φορές κτυπούσε άσχημα το παιδάκι.

Oπως προκύπτει από την κατάθεση, ο 27χρονος τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε είδε κοντά του νεκρή την 4χρονη κόρη του.

Μάλιστα φέρεται ότι μετά από ένα άσχημο κτύπημα η μικρή έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια ο πα-«τέρας» τεμάχισε το πτώμα του παιδιού, το έβρασε και για να εξαφανίσει κάθε ίχνος, πέταξε τα μέλη σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του...

Σήμερα δε, με τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος, υπήρξαν σημαντικές ταυτοποιήσεις που «δένουν» με μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία…

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή θα γίνουν γνωστά αύριο, Τρίτη, από τον διοικητή Ασφάλειας Αττικής.

 ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ