Διεθνής διάκριση: 3 Χρυσά Αστέρια στο νερό ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ


Όπως ανακοινώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, μια σημαντική Διεθνή διάκριση είχε το νερό ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ, από τη Διεθνή Ένωση Γευσιγνωστών.

Ειδικότερα, τo 2015 η εταιρία συμμετείχε στα Βραβεία ανώτερης γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) με το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο».



 Το σώμα κριτών του International Taste & Quality Institute - iTQi - είναι μοναδικό γιατί απαρτίζεται από επαγγελματίες που επιλέχτηκαν προσεκτικά από τις μεγαλύτερες οργανώσεις αρχιμαγείρων, την "Association de la Sommellerie Internationale" (Διεθνής Ένωση Γευσιγνωστών) και από άλλους ειδικούς ποτών.

Αφού το προϊόν δοκιμάστηκε από μία τόσο διακεκριμένη και απαιτητική κριτική επιτροπή, του απονεμήθηκε το βραβείο ανώτερης γεύσης για το 2015 με βαθμολογία 3 χρυσά αστέρια, που αποτελεί την ανώτερη δυνατή βαθμολογία που μπορεί να απονεμηθεί σε ένα προϊόν.

Η βράβευση αυτή αντικατοπτρίζει την αδιάλειπτη αφοσίωση και τον ενθουσιασμό από πλευράς της εταιρίας, στο να φέρει ένα από τα σημαντικότερα δώρα της φύσης, από τα ελληνικά όρη της Ηπείρου σε κάθε καταναλωτή στον κόσμο, κάθε φορά που ανοίγει ένα μπουκάλι μας για να ξεδιψάσει.

Καταλήγοντας η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει: "Από όλη την ομάδα μας στις Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε., ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να μας ξεχωρίζουν".




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ