Γεύση από ελληνικό Πάσχα στο Oakleigh της Μελβούρνης


Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση στην ελληνική πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε την Κυριακή στο Eaton Mall του Oakleigh, ο δήμαρχος Monash, Πολ Κλεισάρης. 

Ενώ η πρόβλεψη των υπευθύνων ήταν για την εξυπηρέτηση δύο χιλιάδων ατόμων, τελικά στο γλέντι συνέρρευσαν περί τα τρεις χιλιάδες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές μπροστά από τις σούβλες, ενώ και το φαγητό, μοιραία, δεν έφτασε για όλους. 



Αυτό όμως δεν πτόησε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και επίτιμοι προσκεκλημένοι, όπως ο βουλευτής, Στιβ Δημόπουλος, και ο πρέσβης της Ελλάδας, κ. Χάρης Δαφαράνος, οι οποίοι διατήρησαν το κέφι τους και γιόρτασαν την ημέρα σε κατάσταση ευφορίας, υπό τους ήχους των κλαρίνων.

Εκτός από τα μέλη της παροικίας - και κυρίως τους νεοφερμένους, η θερμή υποδοχή των οποίων ήταν σημαντικό μέρος της γιορτής - στο γλέντι συμμετείχαν δεκάδες μέλη άλλων κοινοτήτων, όπως της κινεζικής και της μουσουλμανικής, καθώς και πολλοί αναξιοπαθούντες, άστεγοι κ.ο.κ.

Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να οργανώσει την γιορτή: "Πρέπει να γιορτάσουμε το γεγονός ότι προσφέραμε αυτήν την ευκαιρία στα μέλη της κοινότητάς μας, στους νεοφερμένους και στους άστεγους και όχι να προσπαθούμε να το υποτιμήσουμε" δήλωσε, απαντώντας έτσι στις επικρίσεις ότι το κόστος των $35.000 ήταν υπερβολικό. "Δεν βρίσκω ότι είναι πολλά χρήματα, δεδομένου ότι ένα φεστιβάλ μπορεί να κοστίσει μέχρι και $150.000".

 neoskosmos.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης