Εξασφαλίστηκαν κονδύλια για τον δρόμο Δημαριό-Κομπότι


Ο Περικλής Μίγδος και ο Στάθης Γιαννούλης, ως Δήμαρχοι των 2 Δήμων που τους ενώνει ο δρόμος Δημαριού-Κομποτίου Άρτας, βάζουν πλάτη και οι δύο μαζί για να βρεθεί λύση και να ξανανοίξει ο δρόμος.
 
Με συνεργασία, με επιμονή, με συντονισμένες ενέργειες και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, κατάφεραν χθες 6 Απριλίου να εξασφαλίσουν έκτακτα κονδύλια αποκλειστικά για τη διάνοιξη του δρόμου. 




Τα 20.000 ευρώ που πήρε ο καθένας, σύνολο 40.000 ευρώ, είναι άμεσα διαθέσιμα για να μπουν μηχανήματα και εκρηκτικά στα σημεία που έχει κοπεί ο δρόμος και να γίνει νέα διάνοιξη.
 

Στη σχετική ανακοίνωση της Αδελφότητας Δημαριτών, τονίζεται επίσης: "...Από τις 23/3, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, μας ενημέρωσε ότι έχει προβλέψει την υλοποίηση ενός Τεχνικού Έργου με κόστος 30.000 ευρώ που θα γίνει μετά από την έγκριση μελέτης και λογικά αναμένεται να υλοποιηθεί προς τις αρχές Μαΐου.


Σε Τεχνικά Έργα θα πάνε επίσης και τα 20.000 ευρώ που εδώ και πολλούς μήνες βρίσκονται σε λογαριασμό του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη αποκλειστικά για αυτόν τον δρόμο.


Από την πλευρά της Αδελφότητας αλλά και όλων των Δημαριτών τους ευχαριστούμε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και πρόθεση ώστε να αποπερατωθεί σύντομα ο δρόμος με την ασφαλτόστρωσή του".


*Αναρτήθηκε στο fb από
George Maniotis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης