Ο "Αετός"... σας φιλοξενεί δωρεάν στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ !!


Πρωτοποριακή, αλλά και ειδική προσφορά, στους αναγνώστες του ιστολογίου μας

Από αύριο Κυριακή 19 Απριλίου, αρχίζει για πρώτη φορά στη περιοχή, μια μεγάλη προσφορά για φιλοξενία δύο ατόμων σε τουριστική μονάδα των Τζουμέρκων.



Ειδικότερα οι αναγνώστες μας, αύριο θα πληροφορηθούν τους όρους για την συμμετοχή τους. Επίσης θα πληροφορηθούν την τουριστική μονάδα, με την οποία ο "Αετός των Τζουμέρκων", θα συνεργαστεί, ώστε ένα τυχερό ζευγάρι να περάσει ένα αξέχαστο διήμερο ανάμεσα στα έλατα.

Στην περίπτωση όπου το τυχερό ζευγάρι, έχει ένα, ή δύο, ή τρία παιδιά, θα φιλοξενηθούν και αυτά δωρεάν από την ιδιοκτησία της τουριστικής επιχείρησης.

Έτσι αύριο, ο "Αετός" με αυτή την πρωτοποριακή προσφορά, πιστεύουμε ότι βάζει ένα μικρό και διαφορετικό λιθαράκι, στη υπόθεση της ανάδειξης αυτού του επίγειου παράδεισου.

Όπως είναι γνωστό, η ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων είναι γεμάτη δάση, ενώ ιδιαίτερα πλούσια είναι η χλωρίδα και η πανίδα της. Εκεί βρίσκεται και ο ποταμός Άραχθος, καθώς και ο παραπόταμός του, ο Καλαρύτικος. Από τα Αθαμανικά Όρη πηγάζουν επίσης αρκετοί παραπόταμοι του Αχελώου και του Άραχθου.

Αύριο λοιπόν, στο ιστολόγιό μας, όλες οι πληροφορίες για την ΕΙΔΙΚΗ αυτή προσφορά μας...

Ήδη η προσφορά αναρτήθηκε. Διαβάστε την και  ΕΔΩ








      

Σχόλια

  1. χρειαζόταν κατι τετοιο μου αρέσει τα Τζουμέρκα ειναι πανέμορφα το καλοκαίρι θα ειμαι στα Πραμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφη Ελληνική Φύση -Περήφανα Τζουμέρκα - Αγνοί άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης