Η βροχή... ματαιώνει την εκδήλωση στη Παρηγορήτισσα


-Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων θα γίνει κανονικά η εκδήλωση των εγκαινίων της φωτογραφικής έκθεσης  «Νικόπολη, ένας αιώνας ανασκαφών» στο Αρχαιολογικό μουσείο της Άρτας

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή των Βαΐων εκδήλωση με μουσικά κονσέρτα στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας, θα αναβληθεί εφόσον ο καιρός είναι άστατος. 



Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει τους δημότες ότι, βάσει των προβλέψεων της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βροχερός, με ισχυρές καταιγίδες, οπότε δεν θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η ήδη προγραμματισμένη για την Κυριακή των Βαΐων εκδήλωση με μουσικά κονσέρτα στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας.

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων, θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες για τη νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, στον ίδιο χώρο που έχει ήδη καθοριστεί.

 «Νικόπολη, ένας αιώνας ανασκαφών»

Ωστόσο, ισχύει για το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων κανονικά η εκδήλωση των εγκαινίων της φωτογραφικής έκθεσης  «Νικόπολη, ένας αιώνας ανασκαφών» στο Αρχαιολογικό μουσείο της Άρτας.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από τις ανασκαφές που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία εκατό χρόνια στα μνημεία της Νικόπολης.

Tα εγκαίνια θα λάβουν χώρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας στις 18:30 το απόγευμα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ζάχος, δρ. Αρχαιολόγος.

Το θέμα της ομιλίας του είναι «Το Όραμα της Ανάδειξης της Νικόπολης: Από τους Περιηγητές στο Σήμερα». Η φωτογραφική έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης