ΤΕΕ Άρτας: Θα συμβάλλουμε στη βελτίωση της εικόνας της πόλης


Η Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας, ανακοίνωσε τις απόψεις της, σχετικά με την χρήση των κοινοχρήστων χώρων στο Δήμου Αρταίων

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι: "...θα είναι αρωγός στη προσπάθεια αυτή και θα συνδράμει από τη πλευρά του, εφόσον του ζητηθεί, με τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις του, για την αξιολόγηση προτάσεων και μελετών, που σκοπό θα έχουν την βελτίωση της εικόνας της πόλης για τους δημότες και τους επισκέπτες". 



Το πλήρες της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

"Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει στη πόλη της Άρτας, σχετικά με τη χρήση κοινοχρήστων χώρων, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας θεωρεί καταρχήν αναγκαία την άμεση εφαρμογή του ισχύοντος νομικού πλαισίου σε ότι αφορά τη χρήση, τις κατασκευές και την κυκλοφορία πεζών - οχημάτων σε πλατείες, πεζοδρόμους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Επειδή το συγκεκριμένο πρόβλημα χρονίζει στη πόλη μας, με αποτέλεσμα να εντείνεται συνεχώς, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επισπεύσουν την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, ώστε να αποκατασταθεί οριστικά τόσο η λειτουργικότητα όσο και η αισθητική των κοινοχρήστων χώρων, σε συνεργασία πάντα με τους άμεσα εμπλεκόμενους και τους κοινωνικούς φορείς.

Το ΤΕΕ Άρτας, θα είναι αρωγός στη προσπάθεια αυτή και θα συνδράμει από τη πλευρά του, εφόσον του ζητηθεί, με τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις του, για την αξιολόγηση προτάσεων και μελετών, που σκοπό θα έχουν την βελτίωση της εικόνας της πόλης για τους δημότες και τους επισκέπτες".

Για το Δ.Σ. της Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας 
Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Χρηστάκης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ