"Ποιό τελευταίο τίναγμα της ψόφιας γάτας"; !!....


Βούλωσαν πολλά στόματα οι μικρές της Αναγέννησης Άρτας στον σημερινό αγώνα με την Ν. Ιωνία την οποία υποχρέωσαν σε ήττα με 22-19

Έτσι λοιπόν με τη μεγάλη αυτή νίκη, πριν από λίγο στο ΔΑΚ Άρτας, η Αναγέννηση ισοφάρισε την Νέα Ιωνία σε 1-1 στη σειρά της ημιτελικής φάσης για τα ημιτελικά της Α1 Γυναικών. 



Πολλοί  μιλούσαν περιπαιχτικά τις τελευταίες ημέρες για το "τίναγμα της ψόφιας γάτας".  Δηλαδή για το γεγονός -κατά την άποψή τους- ότι η "Α" μοιάζει ωσάν αυτή την περίπτωση.

Δηλαδή υπονοούσαν και παρομοίαζαν, ότι η επί χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδας, πλέον είναι στα τελευταία της. Δηλαδή υποστηρίζουν μεταφορικά "..ότι όσοι έχουν δει μία γάτα να πεθαίνει, θα έχουν παρατηρήσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ταυτόχρονα με τον θάνατο της γάτας το σώμα του ζώου συσπάται.

Όταν όμως το σώμα της γάτας, αμέσως μετά τον θάνατο χαλαρώσει και παρ’ ότι το ζώο είναι πλέον νεκρό, εκτελεί ένα αρκετά μεγάλο άλμα, σαν το ζώο να παραμένει ζωντανό.

Η αιτία αυτού του εντυπωσιακού μεταθανάτιου άλματος, είναι οι μυϊκές δυνάμεις που εκτονώνονται από την σύσπαση. Το εντυπωσιακό δε μεταθανάτιο άλμα, είναι αυτό που στην λαϊκή σοφία αναγόρευσε την γάτα σαν εφτάψυχη..." 

Έλα όμως που οι μικρές της Αναγέννησης τους διέψευσαν και δεν είχαν πει το τελευταίο τους λόγο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να είναι εφτάψυχες, αλλά και ταυτόχρονα  πρωταγωνίστριες ώστε... να σταματήσουν το νικηφόρο σερί της Νέας Ιωνίας

Πλέον οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο ματς στην έδρα της Νέας Ιωνίας.

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΟΦΝΙ 22-19

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-8, 5-8, 7-11, 10-12, 11-12 (ημχ.), 13-13, 15-13, 16-16, 17-18, 19-18, 22-19

ΑΡΤΑ (Παναγιώτης Ντάρας): Μπαλάφα 2, Σκουτέλα 3, Χήτα, Βέμη, Σκάρα, Δήμου, Βράτσεβα 6, Γρούμπα, Δημητρίου 5, Ιωάννου, Αλέξη, Ματαρόνα 6, Κολιού, Καλασνίκοβα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου, Μπράουερ 1, Παπανικολάου 1, Παπά 4, Γκουζούλη, Κοτσαμπουικίδου, Ζυγούρα 1, Χοτοκουρίδου, Μασμανίδου, Χρυσή, Χρονοπούλου 4, Τσακάλου 4, Ρόζι 1, Διακογιάννη, Στουγιαννίδου 3.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 3-2, πέναλτι: 5/10-2/3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ