Μεγάλη αποδοχή και συμμετοχή στη προσφορά μας


-Εντυπωσιακά είναι τα πρώτα νούμερα που καταγράφηκαν από την google.gr. 
-Μακεδόνες στη πλειοψηφία τους οι συμμετέχοντες στη κλήρωση !!

Το 24ώρο που μας πέρασε ήταν μια πραγματική έκπληξη για τον "ΑΕΤΟ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ" σ' ότι αφορά την πρωτοπόρα προσφορά του για δωρεάν διαμονή δύο ημερών και για δύο άτομα στα Τζουμέρκα και ειδικότερα στις Αγροτουριστικές κατοικίες ΘΕΑΣΙΣ.
 


Φυσικά περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη, όχι όμως στο βαθμό που αυτή εκδηλώθηκε χθες και συνεχίζεται και σήμερα.

Έτσι, με δεκάδες συμμετοχές και κολακευτικά σχόλια, οι αναγνώστες μας ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την πρώτη προσπάθειά μας, η οποία χαιρετίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να βρει και άλλους μιμητές.

Το εντυπωσιακό στοιχείο, είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας και όχι μόνο ότι σε ποσοστό 60-70% οι συμμετοχές στη κλήρωση προέρχονται εκτός των Νομών Άρτας και Ιωαννίνων. Αυτό και μόνο το στοιχείο δείχνει την όποια δυναμική αυτής της πρωτοπόρας πρωτοβουλίας μας.

Όλα δείχνουν ότι οι Μακεδόνες ΘΕΛΟΥΝ να γνωρίσουν τα Τζουμέρκα και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη και να το αξιοποιήσουν οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων της ευρύτερης περιοχής.

Το γεγονός - πείραμα της προσφοράς μας και έτσι όπως αυτή εξελίσσεται ενδιαφέρει τους πάντες... Από του Δήμους, τις Περιφερειακές Ενότητες και γιατί όχι μέχρι τον τελευταίο κάτοικο των Τζουμέρκων !!


Δείτε Εικονική Περιήγηση των Αγροτουριστικών κατοικιών ΘΕΑΣΙΣ

Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης