΄Αρτα: Επιθεώρησαν τα έργα στη Κορωνησία



Επίσκεψη και επιθεώρηση των έργων κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου Κορωνησίας, πραγματοποίησε το Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς με στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Άρτας και εκπροσώπους της Διαχειριστικής Αρχής του προγράμματος «Leader Αλιείας», που ήρθαν για επιτόπιο έλεγχο. (Φώτο)
 

 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Ψαθάς και οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο του έργου για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να περατωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, παραδίδοντας πρωτίστως στους αλιείς της Κορωνησίας ένα σύγχρονο αλιευτικό καταφύγιο αλλά και ένα λιμάνι που θα μπορεί να δεχτεί μικρά τουριστικά σκάφη κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ωθώντας την ανάπτυξη της περιοχής.
 



Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας επισκέφτηκε την υπό συντήρηση βυζαντινή εκκλησία της Θεοτόκου όπου ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των τοιχογραφιών και του τέμπλου, που αναδεικνύουν τις μεγάλης καλλιτεχνικής και ιστορικής αξίας εικόνες που κοσμούν την εκκλησία, έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Ηπείρου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης