Τελικά, η Σκάρα επιλέχθηκε να κάνει την κλήρωση...!!


Συνεχίζεται ο Πανελλαδικός "ξεσηκωμός" για τα Τζουμέρκα. Δεκάδες οι συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα. Εντυπωσιακά τα μηνύματα !!

Πέρα από τις προβλέψεις μας και από κάθε φαντασία, είναι μέχρι στιγμής, η συμμετοχή στην πρωτοποριακή για τη περιοχή, προσφορά του ιστολογίου μας, η οποία γίνεται με την συνεργασία της Αγροτουριστικής Επιχείρησης «ΘΕΑΣΙΣ».



Η Βάσω Σκάρα, η αθλήτρια με τις 180 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα χ/μ Γυναικών, αλλά και με την περίπου 25χρονη έντονη παρουσία της, ως αρχηγός της Αναγέννησης Άρτας, επιλέχθηκε να είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει την κλήρωση για τον τυχερό της προσφοράς.

Η καταξιωμένη αθλήτρια επιλέχθηκε να αναδείξει τον νικητή της προσφοράς για πολλούς και διάφορους συμβολικούς λόγους. Και στο παρελθόν άλλωστε έχει δείξει ότι έχει έντονες ευαισθησίες για τέτοια θέματα τα οποία είναι -γιατί όχι και για κατά κάποιο ειδικό τρόπο- θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για την ευρύτερη περιοχή.... 

ΣΚΑΡΑ: Τα Τζουμέρκα έχουν ανάγκη όλων των ανθρώπων με καλή θέληση


Μετά την συμφωνία να είναι αυτή που θα επιλέξει τον νικητή της προσφοράς μας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θεωρώ ότι τέτοιες προσπάθειες, μικρές ή μεγάλες, είναι προς στη σωστή κατεύθυνση και οι οποίες συμβάλλουν αναπόφευκτα στο να «αναδειχθούν» ευρύτερα τα Τζουμέρκα ως τουριστικός προορισμός.

Ο παραδεισένιος αυτός ορεινός όγκος, έχει την ανάγκη όλων των ανθρώπων με καλή θέληση, συλλογική ή ατομική, ώστε να βρει τα σωστά και επιθυμητά βήματα, ώστε κάποια στιγμή να μπει στον τουριστικό χάρτη της Χώρας.

Έτσι, η προσπάθεια της αγροτουριστικής επιχείρησης «Θέασις» που εκδηλώθηκε μέσω του ιστολογίου «Αετός των Τζουμέρκων», καταγράφεται για μένα ως μια κίνηση που ξεφεύγει από την στείρα καθημερινότητα.... 

Είναι γεγονός ότι όπως και στον αθλητισμό, μπορεί να έχεις μια ομάδα με το καλύτερο έμψυχο υλικό, αν όμως δεν έχει αυτή η ομάδα προγραμματισμό, σύμπνοια, αποφασιστικότητα και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχει... μόνιμα προβλήματα.

Εύχομαι αυτή η πρωτοπόρα προσπάθεια να συνεχιστεί και προοδευτικά να κορυφωθεί για το καλό των ανεπανάληπτων από φυσική ομορφιά Τζουμέρκων"  

Δείτε Εικονική Περιήγηση των Αγροτουριστικών κατοικιών ΘΕΑΣΙΣ 

 Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ    



Σχόλια

  1. Κωνσταντίνος Αντωνίου·

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Christine Kokka Πρωτίστως είναι ένα εξαιρετικό άτομο.Έτσι παρέμεινε από μαθήτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκάρα έχει αποδείξει δεν θα πει όχι όταν της ζητηθεί να συμβάλλει με την παρουσία της στην επίτευξη εκδήλωσης με κοινωνικές προεκτάσεις. Πρόχειρα στο μυαλό μου έρχονται οι παρεμβάσεις της στην υπόθεση ανακατασκευής της Γέφυρας Κοράκου στον Αχελώο, η παρουσία της στην διανομή αθλητικού υλικού σε μαθητές απομονωμένων Δημοτικών Σχολείων των χωριών μας κ.ο.κ Όλα αυτά δείχνουν άτομο με πλούσια φυσικά χαρίσματα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης