Νέα παγκάκια στην παραλία της Πρέβεζας


Δεκαπέντε νέα καλαίσθητα παγκάκια τα οποία θα αντικαταστήσουν εκείνα που είχαν κλαπεί ή καταστραφεί τοποθέτησε στην παραλία και την πλατεία Ανδρούτσου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας.



Πρόκειται για συνέχεια των παρεμβάσεων που έχουν δρομολογηθεί και στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την παράκτια ζώνη της Πρέβεζας και να προσφέρουν μια ξεχωριστή εικόνα στους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οπως τονίζει η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου υπάρχουν σε εξέλιξη και άλλα έργα (όπως η κατασκευή παιδικής χαράς ασφαλείας στην Πλατεία Ανδρούτσου, η προμήθεια φωτιστικών και η ... ενίσχυση του υποθαλάσσιου τμήματος των κρηπιδωμάτων ) ενώ ο προγραμματισμός περιλαμβάνει πολλές ακόμη παρεμβάσεις.

Ωστόσο με αφορμή τις φθορές που συχνά παρατηρούνται σε βάρος δημοτικής περιουσίας η κ. Καζάκου αναφέρει:

΅Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας με την παρουσία τους και την παρέμβασή τους όπου και όταν χρειαστεί,να προστατεύσουν στην παραλία μας , τα παγκάκια μας, τα νέα φώτα (στα οποία έχουν γίνει κλοπές και βανδαλισμοί ), τους αυτόματους πωλητές νερού και ρεύματος (pillars) που εξυπηρετούν τα σκάφη, τα παρτέρια μας το πράσινο και ό,τι άλλο όμορφο αναβαθμίζει την πόλη μας.

Ολα αυτά είναι περιουσία της Πρέβεζας και των δημοτών της. Η παραλία μας , οι πλατείες, οι δρόμοι και τα σημεία αναφοράς είναι το μεγάλο μας σπίτι έξω από το σπίτι που ζούμε.Αξίζει και πρέπει να το προστατεύσουμε΅

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ