«Έβαζε χέρι» στο πετρέλαιο της Πολεμικής Αεροπορίας


Ένας 49χρονος απόστρατος ο δράστης της κλοπής 

 Χέρι σε αγωγό πετρελαίου της Πολεμικής Αεροπορίας που περνούσε μέσα από το οικόπεδό του έβαζε ένας 49χρονος από τη Θήβα, απόστρατος της Αεροπορίας.



Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία, κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπεύθυνο της «διαρροής» των καυσίμων από αγωγό μονάδας καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύει στην περιοχή Αλιάρτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το lamiareport.gr, ο 49χρονος δεν επέτρεπε στους πρώην συναδέλφους του να κάνουν έλεγχο στο τμήμα του αγωγού, που περνούσε μέσα από το οικόπεδό του, ωστόσο όταν δόθηκε γραπτή εντολή από τον εισαγγελέα ο έλεγχος έγινε και έτσι η δράση του τελείωσε.

Όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος απόστρατος είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης (diesel).

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι για πόσο καιρό γινόταν αυτό και ποια είναι η ποσότητα των καυσίμων που έχει κλέψει ο 49χρονος, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

 newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ