Το πρώτο Googl-o-κατάστημα στο Λονδίνο


Οι πελάτες θα έχουν πλέον την ευκαιρία να δοκιμάσουν συσκευές της Google και να παρακολουθήσουν εργαστήρια

Το πρώτο της φυσικό κατάστημα εγκαινιάζει η Google, σε ειδικό χώρο σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Currys PC World, στην λεωφόρο Tottenham Court. 



Από το ίδιο κατάστημα είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2011, η σήμανση ειδικών χώρων εντός του καταστήματος ως "Google Zones" για την επίδειξη των ChromeBooks, μια πρακτική που επεκτάθηκε σε 50 καταστήματα της αλυσίδας.

Μια νέα αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας γεννιέται...

Στο πρώτο shop-in-a-shop, "Google Shop", οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις συσκευές που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία (Android smartphone και tablet), τα ChromeBook και ChromeBook Pixel. Εκτός όμως από την παροχή δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν από την πώληση, το Google Shop θα διοργανώνει εργαστήρια προγραμματισμού για παιδιά (Virtual Space Camps) και εκδηλώσεις για εκπαιδευτικούς (Open House).

Προφανής στόχος της εταιρείας είναι να αποτελεί η επίσκεψη στο Google Shop μια αξιομνημόνευτη εμπειρία που θα μοιραστούν οι επισκέπτες με τους φίλους της, πολλαπλασιάζοντας την κίνηση στο κατάστημά της. Εξάλλου, η βρετανική εφημερίδα μεταφέρει ότι η Google θα επεκτείνει την συνεργασία της με την αλυσίδα, ανοίγοντας το 2015 δύο ακόμα Google Shop σε καταστήματα Currys PC World στο Λονδίνο (Fulham and Thurrock Megastores).

Για να εντυπωσιάσει, η Google έχει εξοπλίσει το Google Shop με μια μεγάλη επιφάνεια προβολής, στην οποία ο πελάτης εξερευνά τη Γη με το Google Earth (Portal). Λίγο πιο κει, κάποιοι θα ζωγραφίζουν τα δικά τους Google doodles και θα μπορούν να τα αποθηκεύσουν ως εικόνες με κίνηση, υπό μορφή animated GIF (Doodle Wall). 

Τέλος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα φιλοξενούνται οι επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθούν περιεχόμενο από το Google Play και το YouTube.

 tovima.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης