Άρχισε η τοποθέτηση των τσιμεντοδοκών στη γέφυρα


Επίσκεψη και επιθεώρηση των έργων κατασκευής της γέφυρας προ Πέρα Καλεντίνης, στο ρέμα Ρετσιανών, πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθά επικεφαλής κλιμακίου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Άρτας. 




Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Ψαθάς παρακολούθησε τη διαδικασία τοποθέτησης των τσιμεντοδοκών στη γέφυρα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με τη βοήθεια των μεγαλύτερων γερανών που υπάρχουν στην Ελλάδα & κατέφθασαν στην Άρτα για το σκοπό αυτό.


Επίσης ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης του έργου της κατασκευής της γέφυρας μήκους 42 μέτρων και το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007-2013 και έχει αρχικό προϋπολογισμό 1.080.000 €.


Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας επισκέφτηκε την πληγείσα από τις πρόσφατες πλημμύρες, γέφυρα στο Κομπότι Άρτας και ενημερώθηκε για τη διαδικασία εκτροπής της κοίτης προκειμένου να γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου πέδιλου της γέφυρας.

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται αυστηρά η κυκλοφορία στην εν λόγω γέφυρα, για πεζούς και οχήματα, ώσπου ν’ αποκατασταθεί η ζημιά που έχει προκληθεί.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ