Νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που αγνοούνταν


Δραματικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς βρέθηκε νεκρός, σε περιοχή ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, νωρίς σήμερα το πρωί της Κυριακής.



Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και μάλιστα εντοπίστηκε από ένα βοσκό που κινείτο στην περιοχή και δη σε ένα δύσβατο σημείο που καλύπτεται από βάτα κοντά στον ιχθυογεννητικό σταθμό της Ανατολής.

Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανό σενάριο να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του ωστόσο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σε λίγο. Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στον νεαρό φοιτητή βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε η οικογένεια από τον θείο του νεαρού φοιτητή τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη που από χθες ήταν μαζί με την ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη στα Ιωάννινα και παρακολουθούσε τις έρευνες δυτών που σάρωναν την περιοχή προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου ή τουλάχιστον σε μία ένδειξη για την εξαφάνιση του Βαγγέλη.

Οι έρευνες τελικά ολοκληρώθηκαν αλλά με μία τραγική εξέλιξη, αφού το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, ο εντοπισμός του πτώματος δηλαδή του νεαρού φοιτητή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών, που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.

 Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα από την έρευνα που έγινε στη σχολή του Βαγγέλη και επιβεβαιώνει ότι ο 20χρονος γινόταν συνεχώς στόχος επιθέσεων από κρητικούς συμφοιτητές του. "Εκτιμώ ότι πράγματι η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο παιδί", δηλώνει ο Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα".

Τις επόμενες ημέρες, μετά και την απομάκρυνση του διευθυντή της σχολής, αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο των καθηγητών με θέμα την επιβολή κυρώσεων στους σπουδαστές που εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες σε χωριό της Μεσαράς είχε προσαχθεί άνδρας που φέρεται να έχει άμεση σχέση στην εξαφάνιση του Βαγγέλη.

Πριν λίγες μέρες η αστυνομία είχε καλέσει ζευγάρι από την Μεσαρά για ανάκριση επειδή είχαν επισκεφτεί την Γαλακτοκομική Σχολή.

Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί σίγουρο ότι ο άτυχος Βαγγέλης περνούσε μια κόλαση από συμφοιτητές του οι οποίοι τον ενοχλούσαν συστηματικά σε σημείο... βασανισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον έκλειναν μέσα σε ντουλάπα και του πετούσαν λεφτά για να τραγουδήσει ενώ το παιδί έκανε μπάνιο στις 3 τα ξημερώματα για να μην του κλείνουν το ζεστό νερό!

Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ 

 toxwni.gr, imerisia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης