Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή Βουγιουκλάκη


Δολοφονία ή αυτοκτονία ο θάνατος του Β. Γιακουμάκη; 

Η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου περιμένει με αγωνία το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, η ανακοίνωση του οποίου, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.



Η ανακοίνωση δεν έγινε το βράδυ της Κυριακής διότι ο κ. Βουγιουκλάκης ήθελε να έχει στα χέρια του και τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι λίγο πριν εξαφανιστεί ο Βαγγέλης να έβαλαν στο νερό ή στο φαγητό του περίεργες ουσίες...

«Υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένω να... επιβεβαιωθούν εργαστηριακά τη Δευτέρα, κατά το μεσημέρι, οπότε και θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη», δήλωσε χθες βράδυ ο κ. Βουγιουκλάκης.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό ηθικών ή φυσικών αυτουργών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του άτυχου 20χρονου είναι το κλειδί που θα λύσει το μυστήριο, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Βαγγέλης προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές η σορός του Βαγγέλη στο δεξί καρπό φέρει βαθιά τομή, που πιθανότατα να προκλήθηκε από το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στο αριστερό του χέρι.

Από την πλευρά του,ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ο φάκελος της υπόθεσης όχι απλώς να παραμείνει ανοιχτός, αλλά να ξεκινήσει η έρευνα από μηδενική βάση, να επανεκτιμηθούν οι μόλις τέσσερις καταθέσεις και να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων που ερευνώνται για πιθανή σχέση με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ζητούν πλέον από όσους γνωρίζουν έστω και το παραμικρό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη είτε εκείνων που σκότωσαν είτε οδήγησαν τον 20χρονο στην αυτοκτονία να μιλήσουν και να βοηθήσουν στην έρευνα...

 epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης