Κατάσχονται τα βουλευτικά αυτοκίνητα γερμανικής κατασκευής


Πολύ εκνευρισμένος με τους βουλευτές του φαίνεται να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επειδή πήραν τελικά οι περισσότεροι εξ' αυτών βουλευτικά αυτοκίνητα. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες καλεί ακόμα και σήμερα τους υπουργούς να τα επιστρέψουν! 



Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι βουλευτές της κυβέρνησης δεν έκαναν εξ' αρχής χρήση του δικαιώματός τους να μην πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τους Νίκο Φίλη, Ελένη Ψαρέα, Γιώργο Δημαρά, Γιάννη Σταθά και Μουσταφά Μουσταφά.

Η δυσφορία που μεταφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι μια απλή ενόχληση καθώς τονίζουν ότι είναι συνολικά η τρίτη φορά που ο πρωθυπουργός ζητά από τους βουλευτές του και τους υπουργούς της κυβέρνησης να μην πάρουν υπηρεσιακό και βουλευτικό αυτοκίνητο.

Το γνωστό Μουφανετ του Protagon.gr αναλύει ακόμα περισσότερο το θέμα και "αποκαλύπτει"  ότι οι βουλευτές που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητο γερμανικής εταιρίας, θα υποχρεωθούν να το παραδώσουν στις Ελληνικές Αρχές ως μέρος των πολεμικών αποζημιώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού δικαιοσύνης!

Ακολουθεί το "αποκλειστικό" και μην ξεχνάτε ... "καταναλώστε υπεύθυνα"!

"Χωρίς αυτοκίνητο θα μείνουν τελικά, όσοι βουλευτές επέλεξαν όχημα μάρκας Mercedes, BMW, Audi, Φολκσβάγκεν ή άλλης γερμανικής εταιρίας, αφού σε λίγες μέρες θα αναγκαστούν να παραδώσουν τα τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους.

Όπως είναι προφανές, η απόφαση αυτή, έχει βαθύ πολιτικό συμβολισμό, αφού όχι μόνο δείχνει την αποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά «βοηθάει» κατά κάποιο τρόπο και τους αντιμνημονιακούς Βουλευτές να συμμετέχουν ενεργά (και με προσωπικό κόστος) στην αντίσταση κατά της Γερμανίας – αντίσταση που διακηρύττουν και ενθαρρύνουν με κάθε ευκαιρία.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα βουλευτικά αυτοκίνητα (που έχουν αγοραστεί με τη μέθοδο του leasing), δεν πρόκειται να εξοφληθούν, αλλά θα περιέλθουν στην κατοχή του Ελληνικού Κράτους, για να βγούν σε δημοπρασία.

Με τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα καλυφθεί ένα μέρος του κόστους μονιμοποίησης των 40.000 υπαλλήλων του Δημοσίου, που ανακοίνωσε ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, κ. Κατρούγκαλος, ως λύση της ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα.

Η πρόταση του υπουργού δικαιοσύνης, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξάλλου, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, να αγνοήσουν την προτροπή του και να δεχθούν το βουλευτικό τους αυτοκίνητο.

Τέλος, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να ανακοινωθεί και η κατάσχεση του μεταλλίου του Ότο Ρεχάγκελ από του Euro 2004."


 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης