Η δραματική έκκληση της μητέρας του Βαγγέλη


Άκαρπη η χθεσινή γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πάνω από 400 άτομα έδωσαν το «παρών» στις έρευνες υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη




«Δεν αντέχω άλλο το μαρτύριο αυτό, θέλω να βρω το παιδί μου» είναι η δραματική έκκληση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η κυρία Γιακουμάκη, έφτασε από την Κρήτη στον Πειραιά ώστε να ευχαριστήσει προσωπικά τα 400 και πλέον άτομα που συμμετείχαν στην γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού της σε δεκάδες σημεία σε όλη την Αθήνα.

Η ίδια είπε: «Θέλουμε να επικοινωνήσει μαζί μας, με την οικογένειά του. Εμείς είμαστε δίπλα του και όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα, τον αγαπάει και τον στηρίζει. Ήρθαμε από την Κρήτη, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών, να βοηθήσουν αυτοί εμάς και εμείς αυτούς, για να βρούμε τον Βαγγέλη. Έχω συγκινηθεί με την κινητοποίηση όλων στο Facebook. Τους ευχαριστώ όλους, πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».

Δεν χάνει τις ελπίδες του ούτε ο Γιώργος Ανδρεαδάκης, θείος του 20χρονου: «Ελπίζω κάτι να γίνει. Έχουμε αγωνία, η οικογένεια, οι φίλοι του Βαγγέλη θα είναι σήμερα εδώ και με τη βοήθεια του Γιώργου Τσούκαλη ελπίζουμε κάτι να βρούμε».

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 400 άτομα ενώ το συντονισμό ανέλαβε ο ιδιωτικός ερευνητής που κατόπιν εντολής της οικογένειας παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την υπόθεση και ως φαίνεται θέλει και θα αξιοποιήσει όλες τις συγκεντρωμένες μαρτυρίες που έχει στα χέρια του, ενώ είναι, αν και επιφυλακτικός, αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βρει απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη και φυσικά να διαπιστώσει κατά πόσο όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες «κουμπώνουν» στην αρχική του εκτίμηση ότι ο νεαρός φοιτητής κινείται στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Με κεντρικό σύνθημα «Να βρεθεί ο Βαγγέλης, προσπαθούμε και βοηθάμε όλοι», οι εθελεοντές ερεύνησαν συγκεκριμένα σημεία βάσει σχεδίου και υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Γιώργου Τσούκαλη.

Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

«Βλέπεις άνθρωπο σαν τον Βαγγέλη να περιπλανιέται; Πάρε αμέσως με το κινητό σου την αστυνομία και δώσε το στίγμα για το πού βρίσκεται. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα τύχης»

«ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!»

«Άγνωστε και πολύ δικέ μας Βαγγέλη, μακάρι αύριο βράδυ να μπορώ να σου γράψω: Καληνύχτα, αγόρι μου, στην αγκαλιά των δικών σου, και καλό ξεκίνημα μιας άλλης ζωής, με τις ίδιες αρχές, την ίδια ευαισθησία, αλλά με περισσότερη δύναμη, αντοχή και γνώση. Η θάλασσα θα έχει πάντα κύματα και φουρτούνες, Βαγγέλη, εμείς όμως, θα κάνουμε γερό το σκαρί μας και θα ταξιδεύουμε χωρίς να χανόμαστε. Καλή αυριανή και καλές ειδήσεις».

«Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να βρεθεί το παλικάρι.....που συγκίνησε όλη την Ελλάδα για το ήθος και τον αξιόλογο χαρακτήρα του που φαίνεται από τα μάτια του!!! Η Παναγιά μαζί σου Βαγγέλη και να μας βοηθήσει αύριο να σε βρούμε για να επιστρέψεις στην οικογένειά σου!!!»

«ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΟ!!!!!!!»

«ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ!»

Είναι κάποια μόνο από τα ενδεικτικά μηνύματα που κατακλύζουν το Facebook, από ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζουν το Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά θέλουν να εντοπιστεί και για το λόγο αυτό είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να συμπράξουν στις σημερινές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και είχαν ως αφετηρία το σταθμό ηλεκτρικού στον Πειραιά.

Μία πρωτοβουλία των διαδικτυακών φίλων του νεαρού οι οποίοι έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο Facebook εδώ και μέρες όπου και γίνεται συζήτηση για το θέμα του φοιτητή ενώ εκ παραλλήλου συλλέγονται διαφορετικές πληροφορίες ιδιαιτέρως χρήσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

tromaktiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ