Ετοιμο το αεροδρόμιιο στα Κολομόδια Άρτας


-Με απόφαση του υπουργού Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού -Και επίσημα πλέον στον αέρα πάνω από την Άρτα με το νέο αεροσκάφος η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος

Με απόφαση του υπουργού Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη είναι ήδη έτοιμο το αεροδρόμιο «Αράχθου – Σμηναγός (Ι) Αναστάσιος Μπαλατσούκας» στα Κολομόδια του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας.




Η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας με πρόεδρο τον σμηναγό ιπτάμενο Δημήτρη Κώστα και επίσημα πλέον στον αέρα, αφού καθημερινά πετάει με το νέο αεροσκάφος της πάνω από την Άρτα και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές, τιμώντας παράλληλα τον ήρωα Αναστάσιο Μπαλατσούκα, το όνομα του οποίου πήρε και το αεροδρόμιο.

Ιδιαίτερα τιμητική είναι και η συμβολή της Αερολέσχης στις πρόσφατες πλημμύρες της Άρτας όπου το αεροσκάφος της απογειώθηκε με αντίξοες συνθήκες με χειριστή τον πρόεδρό της και κατάφερε να δώσει ντοκουμέντα από αέρος για το μέγεθος της καταστροφής.

Καινούρια σελίδα στον αεραθλητισμό στην Άρτα και αναμένονται σύμφωνα με έγκυρες πηγές Πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Αράχθου.


 http://www.maxitisartas.gr/images/adeia_leitourgias_aerodromiou_kolomodia.jpg.

maxitisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης