Η Aλίνα Καμπάεβα έκανε ξανά πατέρα τον Πούτιν;


Η... ανεπίσημη σύντροφος του Πούτιν, η χρυσή ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα φέρεται κατά την εφημερίδα «Blick» να έφερε στον κόσμο τον γιο του Ρώσου προέδρου στην ελβετική κλινική Σάντα Αννα, στην περιοχή Σορένγκο του καντονιού Τιτσίνο



Το μυστικό της ξαφνικής «εξαφάνισης» του Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να κρύβεται τελικά στην Ελβετία. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η τοπική εφημερίδα «Blick».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τελευταίας, ο Ρώσος πρόεδρος δεν απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις για λόγους υγείας, όπως λένε οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και διαψεύστηκαν ήδη από το Κρεμλίνο, αλλά επειδή έγινε ξανά πατέρας.

Η... ανεπίσημη σύντροφος του Πούτιν, η χρυσή ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα φέρεται να έφερε στον κόσμο τον γιο του Ρώσου προέδρου στην ελβετική κλινική Σάντα Αννα, στην περιοχή Σορένγκο του καντονιού Τιτσίνο.

Η εν λόγω κλινική λέγεται ότι είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στους κύκλους των Ρώσων μεγιστάνων και επίσης φέρεται να την πρότεινε στον Πούτιν ο φίλος του, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού εκεί είχε γεννήσει και η κόρη του Καβαλιέρε, Μπάρμπαρα, το 2009.

Η «εξαφάνιση»

Η Καμπάεβα δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 6 Μαρτίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την «εξαφάνιση» Πούτιν, ένα στοιχείο που κατά ορισμένους κάνει ακόμη πιο αληθοφανές το ρεπορτάζ της «Blick».

Αν ισχύει η είδηση για τη γέννηση του υιού, αυτό φέρεται να είναι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το τρίτο παιδί που αποκτά ο 62χρονος Ρώσος πρόεδρος με την 32χρονη Καμπάεβα, την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής, η οποία διετέλεσε και βουλευτής.

Οι φήμες για τη σχέση τους είχαν βάλει «φωτιά» πολύ πριν ο Ρώσος πρόεδρος πάρει -ύστερα από 30 χρόνια γάμου- διαζύγιο από τη Λουντμίλα, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες. Ο χωρισμός αποδίδεται στον έρωτά του για την Αλίνα.

Μάλιστα είχε σχολιαστεί εντόνως και η αναπάντεχη δήλωση που είχε κάνει ο Πούτιν τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης εφ' όλης της ύλης, όταν άφησε άφωνο το ακροατήριό του, εξομολογούμενος δημοσίως ότι είναι ερωτευμένος.

 ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης