Άρτα: Σήμερα και αύριο δύο ακόμη παραστάσεις


Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» προκειμένου να ικανοποιήσει αίτημα φίλων και συμπολιτών μας που δεν κατάφεραν να δουν το θεατρικό έργο «Η Ποντικοπαγίδα» που ανέβασε στην αίθουσα του Συλλόγου από 6 μέχρι και 17 Μαρτίου,... 



....αποφάσισε να το παρουσιάσει σε δυο ακόμη παραστάσεις την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Μαρτίου με ώρα έναρξης 9:15΄ μ.μ.

Η γενική είσοδος είναι 7 €, για δε τους μαθητές και φοιτητές 5 €.

Πρόκειται για το πολυπαιγμένο έργο «Η Ποντικοπαγίδα», της πιο διάσημης συγγραφέως έργων μυστηρίου, της αξεπέραστης Αγκάθα Κρίστι, αριστούργημα στο είδος του, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, προβληματισμό, αναπάντεχες ανατροπές και ένα είδος διαδραστικότητας με το θεατή που τον κάνει συμμέτοχο της δράσης.

Η γεμάτη αίθουσα σχεδόν κάθε βράδυ και τα καλά λόγια όσων παρακολούθησαν την παράσταση μας γεμίζουν χαρά, ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για τη συνέχεια.

Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους φίλους συμπολίτες μας που τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας για την ένταξη του ποιοτικού θεάτρου στην πολιτιστική καθημερινότητα στον τόπο μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης