Οι Πηγιώτες... το ξενύχτισαν στα "Αγρίμια" !!


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΙΩΤΩΝ 

Πραγματοποιήθηκε στις 14-3-2015 Σάββατο βράδυ, με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης "Τα Αγρίμια" στην Αθήνα, ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Πηγιωτών ΄Αρτας. (Φώτο)



Σε ένα κατάμεστο κέντρο, με δημοτική ορχήστρα τα μεγάλα ονόματα της δημοτικής μουσικής, τη Γιώτα Γρίβα, τον Γιάννη Καψάλη, τον Γιάννη Κατσίγιαννη, την Τζένη Κατσίγιαννη,το Μάκη Τσίκο και τον Νεκτάριο Κοκώνη, οι Πηγώτες με τους φίλους τους και συμπατριώτες διασκεδάσαμε σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον μέχρι πρωίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής ΄Αρτας κ. Ολγα Γεροβασίλη ,ο δήμαρχος Γ. Καραισκάκη κ. Περικλής Μίγδος η κ.Καραγιάννη –Αράπη ως εκπρόσωπος της Πανηπεςιρωτικής Συνομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Καραισκάκη κ. Γιώργος Κουρτέσας ,ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γ, Καραισκάκη και συγχωριανός μας κ. Αιμίλιος Αντωνάκης,


Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της διανομαρχιακής επιτροπής ΄Αρτας-Καρδίτσας για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου κ, Μενέλαος Παπαδημητρίου (φώτο), ο Πρόεδρος του Αναγκ. Συνεταιρισμού Πηγών κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβιωτών κ. Τάσος Βασιλός, Ο Πρόεδρος του Συλόγου Δημαρητών κ. Γεώργιος Μανιώτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Διχομοιριτών κ.Νίκος Καραμπίκας με μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεγαλοχαριτών κ. Χρήστος Τόλης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Χελωνιτών κ. Σιάτος καθώς και άλλα μέλη συλλόγων περιοχής Ραδοβιζίων.


Σύντομο χαιρετισμό απευθύναν ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών κ. Καπερώνης Χρήστος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίουτης Αδελφότητας , η βουλευτής κ. Γεροβασίλη και ο δήμαρχος κ. Μίγδος.


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται ότι: "Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου ενώ σχετικές αφίσες είχαν αναρτηθεί εντός και εκτός της αιθούσης .


Η παρουσία των Πηγιωτών και ιδιαίτερα της νεολαίας αλλά και των υπολοίπων φίλων μας γέμισε με αισιοδοξία και κουράγιο για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων που τόσο πολύ τις έχουμε ανάγκη στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε .


Αισθητή ήταν η παρουσία συγχωριανών μας από όλους τους συνοικισμούς του χωριού αλλά περισσότερο από τον Άγιο Βασίλειο ,την Ιτέα, την Αηδονιά τον Αγ. Νικόλαο και την Μηλέα(Γρέβια).

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι συγχωριανοί και φίλοι μας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε στον ιδιοκτήτη του κέντρου ''Αγρίμια'' τον συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Μπάρμπα τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, την ορχήστρα ,και το υπόλοιπο προσωπικό του κέντρου-ιδιαιτέρως δε στον συγχωριανό μας κ. Γιάννη Βασιούλα - που μας περιποιήθηκαν και μας διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους διέθεσαν δώρα και προσφορές για την λαχειοφόρο μας.

Για τους συγχωριανούς μας που λόγω προσφάτου πένθους δεν παρευρέθηκαν, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην λύπη τους.. Ιδιαίτερα δε στον Αντιπρόεδρο της Αδελφότητας τον Απόστολο Μπάκα και τους οικείους του για τον ξαφνική απώλεια του προσφιλούς μας Κων/νου Μπάκα.

Γι΄αυτούς που θα ήθελαν να παρευρεθούν αλλά διάφοροι λόγοι προφανώς ανεξάρτητοι της θελήσεώς των,η λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν τους το επέτρεψαν να παρευρεθούν, τους κατανοούμε απόλυτα και ελπίζουμε του χρόνου να τους έχουμε κοντά μας .

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ της Αδελφότητας αλλά και τα απλά μέλη που φρόντισαν να πετύχει αυτή η εκδήλωση"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης