Σοβαρή καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας


Μια σοβαρή καταγγελία κοινοποίησε σήμερα πρωινές ώρες προς τα ΜΜΕ ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας σχετικά με το "Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Μελών του Επιμελητηρίου Άρτας". Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας έχει ως ακολούθως:





"Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε πρόσκληση από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Άρτας για παρουσίαση του «Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης Μελών του Επιμελητηρίου Άρτας» τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.00μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.

Στην πιο κρίσιμη εποχή για την επιβίωση των επιχειρήσεων που όλα τα συνδικαλιστικά όργανα αγωνίζονται για να παγώσουν, και να ρυθμιστούν παλαιά χρέη προς το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες αλλά και να γίνουν βιώσιμες οι τρέχουσες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ 
Το Δ.Σ. της Αναπτυξιακή Εταιρίας του Επιμελητηρίου Άρτας και Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας , ότι : · 

-Προτρέπουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας για ασφάλιση σε ιδιωτική εταιρία αντί να παλεύουν ,σαν συμβουλευτικό όργανο του κράτους που είναι, με προτάσεις προς αυτό για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος των Ασφαλιστικών Ταμείων.

-Διατείνονται ότι το πρόγραμμα αυτό γίνετε για τους ανασφάλιστους λόγο χρεών που δεν μπορούν να έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη ενώ στην πραγματικότητα γίνετε για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου.

-Προωθούν την ιδιωτική ασφάλιση για να καλυφθούν οι ανασφάλιστοι. Ξεχνάνε τεχνηέντως ότι η κρατική ασφάλιση είναι υποχρεωτική , άρα οι ανασφάλιστοι συνεχίζουν να χρεώνονται στα ασφαλιστικά ταμεία και να έχουν ποινικές κυρώσεις . .

Σας ενημερώνουμε ότι η παραπάνω καταγγελία έγινε προφορικά από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2015 και τηλεφωνικά στους επικεφαλής των παρατάξεων του Επιμελητηρίου Άρτας.

Επίσης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση για την σωστή και πλήρη ενημέρωση του Συλλόγου".

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ