Σημαντική διάκριση για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας


Σημαντική διάκριση επιφύλαξε η πρώτη εμφάνιση του σχολείου 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας σε αγώνες σκακιού. 

Το 8ο δημοτικό σχολείο Άρτας κατέλαβε την 9η θέση-12η σε ισοβαθμία ανάμεσα στις 31 ομάδες που έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση του Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού που διεξήχθη στα Ιωάννινα το Σάββατο 7 Μαρτίου. 



Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 «Οι μαθητές μας Μπαντίδος Ι., Βάγγος Σπ., Ρεμπή Αγγ. Τασιούλα Μ. και Κούλης Β. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας μια υψηλή θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες σχολικές ομάδες από ολόκληρη την Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το ατομικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού. Αργυρό μετάλλιο με την 3η θέση κατέλαβε ο μαθητής της Δ' Δημοτικού Κούλης Β. που συνοδεύτηκε από πρόκριση στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια, ενώ οι μαθητές του σχολείου μας, Μπαντίδος Ι. κατέλαβε 17η θέση, ο Χαραλάμπους Γ. κατέλαβε την 23η θέση, η Τασιούλα Μ. την 29η θέση και Ρεμπή Αγγ. της Ε' Δημοτικού κατέλαβε και 37η θέση, ο Γκαρτζονίκας Ηλ. της Γ' Δημοτικού την 32η θέση, ο Ρεμπής Φ. της Α΄ δημοτικού την 27η θέση. 2. Αγώνες κολύμβησης, Τρίπολη, την α' θέση στα 100μ. κατέλαβε η μαθήτρια της Ε' τάξης, Τασιούλα Μ.».

ixotisartas.gr

*Φώτο αρχείου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης